2777
2789

دختر منم کم پشته.ولی خیلی خودخوری نمیکنم.نهایت هنری که شاید یه روز براش کنم اینه که روغن مخلوط که این روغن گیریا دارن واسه رشد مو بگیرم دو ساعت قبل حموم بزنمو بعد بشورم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برعکس دخترم موهای خودم بیش از حد پرپشت بود.همیشه ناراحت بودم که راحت جمع نمیشن

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
بادوم بده بهش روزی ۷تا روعن زیتونم بزن دوسه ساعتی بمونه بشور دوسه روز یه بار منم دخترم اینطوری بود ا ...

ممنون عزیزم.هفته ای چند بار روغن بزنم؟

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز
برعکس دخترم موهای خودم بیش از حد پرپشت بود.همیشه ناراحت بودم که راحت جمع نمیشن

مثل من 

اونم کم پشت نیست اما میخوام پرپشت تر بشه و سریع بلند بشه 

خیلی وسواسش دارم.تازه بردم همه آزمایشا را گرفتم و خداروشکر مشکلی نداشته

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز
مثل من  اونم کم پشت نیست اما میخوام پرپشت تر بشه و سریع بلند بشه  خیلی وسواسش دارم.تازه ...

بنظرم اصلا مکمل بهش نده مخصوصا زینک که اینروزها مثل نقلو نبات میریزن تو حلق بچه هاشونو نمیدونن دارن چه بلایی سرش میارن.فقط همون روغنو بزن اگه خواستی