2777
2789
سخته باید از خواب و استراحت و تفریخت بزنی که به هر دو برسی بخصوص اگه بزرگه بره مدرسه که واویلاس

بنظرم بره مدرسه بهتره هم عاقل تره کارهاش رو خودش تا حدودی انجام میده هم نصف روز خونه نیست 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رسیدگی بیش از اندازه به بچه اول کم میکنه!

مثلا بچه اگه تا اون موقع مستقل نشده باشه مستقل میشه

سخت هست البته نه اولش 

من تا پسر دومم کوچیک بود تنها مشکلم بیماری و رفلاکسش بود مشکل با دومی نداشتم

ولی خوب کلاس اول رفت پسر اولم سختی ها کم کم شروع شد

ولی الان وقتی باهم بازی میکنن وقتی کلی با هم کیف میکنن از بازی کردن و....

خیلی خوبه خیلی حس خوبی داره چون خودم تک فرزندم خیلی همیشه تنها بودم

البته دعوا اینا زیاد دارن خصوصا که دوتا پسرن

خیلی سخته خیلیییییییییی سخت بااین که بچه هام 10سال فاصله سنی دارن بازم کم میارم و کلافه میشم پسر بزر ...

ای جونم دومی 😆😊😘

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من دارم فاصلشون ۳ ساله مصبم درومد تازه شوهرم میگه هر چی زودتر اقدام کنیم برای سومی گفتم والا دیگه تو ...

یعنی اینقد سخته؟؟؟

بچه اولتون ارومه ؟ یا شیطونه؟ حسادت نکرد؟

راهکاری دارین برای راحت تر بودن ؟

تجربه ای چیزی

سخته فاصله سنی پسرم ودخترم 5 ساله ولی به نظر من 3 سال یا کمتر باشه بهتره ی

کمتر خیلی بهتر

منم بچه هام ۵ سال فاصله دارن روانی شدم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
من دارم فاصلشون ۳ ساله مصبم درومد تازه شوهرم میگه هر چی زودتر اقدام کنیم برای سومی گفتم والا دیگه تو ...

یعنی اینقد سخته؟؟؟

بچه اولتون ارومه ؟ یا شیطونه؟ حسادت نکرد؟

راهکاری دارین برای راحت تر بودن ؟

تجربه ای چیزی؟