2777
2789
عنوان

خسته شدم کاش بمیرم😩😩😩

10266 بازدید | 68 پست

تو دوران عقدم .سر گوشی امشب با شوهرم دعوام شد گرفت زدتم بعد یهو دید چیکار کرده خیلی ناراحت شد قربون صدقه رفت گفت چی میخوای برات بخرم دست بزن نداره امشب عصبی شد یهو .بعد اومدم خونه همین که در خونمون باز کردم دیدم خواهرم و بابام و مامانم نشستن دارن منو مسخره میکنن .خواهرم 30سالشه بیشعور اشغاله ازش متنفرم همیشه احساس خوشگلی داره و همیشه احساس میکنه چون درس خوندس از همه بالا تره و چون پول داره میتونه همه کار بکنه.قیافش معمولی موهای خرمایی چشمای عسلی پوست سفید.هیچکس تو خانواده از من خوشش نمیاد خب خدای منم بزرگه چی کارشون کنم بابام بدترین بلاها سرم در آورد مجبور شدم به اولین خاستگارم همین شوهرم قبول کنم .اومدم خونه دارن مسخرم میکنن ابجیم بهم میگفت آره قیافش و نمیدونم هیکلشو اسمشو بزاریم گل اندام اسم همین زنای زشت قاجار روم گذاشته اسمم فاعزه بهم میگه فیروزه خاتون هرهر همه میخندن .گفتم بس کن خیال کردی خودت چی هستی میزارم از خونه میرما رفتم تو اطاقم .اومدم بیرون دوباره مسخره کرد گفتم بس کن خجالت بکش میزارم از دستت ازین خونه میرما یهو بابام گفت کصافت آشغال برو گمشو نفهم تو اطاقت منم داد زدم گفتم به جای این فحشا برو به دخترت فحش بده نه من گفت میام می گیرم لهت میکنما آشغال کثافت.دلم شکسته به شوهرم اس دادم گفتم خسته ام.بچه ها واقعن دلم شکسته قلبم تیر می‌کشه دارم اشک میریزم 

ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید الا مَنْ یَعْلَمُ وَ هُوَ الْلَّطیفُ الْخَبیرُ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا دختر خودتو شوهرتو عشقه خدا کنه از شوهر شانس بیاری و عاقبت بخیر بشی منم تو دلم غوغاست غوغا😭😭😭

ماماناچه حسی دارید وقتی بچه توشکمتون تکون میخوره باتصورشم قلبم میریزه موهای تنم سیخ میشه دیگه صبرم تموم شده گذشت اون جونیم بچگیم خوشگلیم شدم یه زن بالغ و پخته که هنوز هیچکس بهش نگفته مامان.منم دیگه خسته شدم بعضی شبا برا خودم رویامیبافم خودموحامله تصور میکنم وای که چه حس خوبیه دکترا جوابمون کردن گفتن فقط جنین اهدایی شوهرم دیگه ازسرش افتاده میگه دیگه حس بچه نداره خسته شدم از بس برای بچه خواهر و برادر و خواهرشوهر مادری کردم و خودم یواشکی مادرشون تصور کردم که چه حسی دارم اگه بچم باشه از عمق وجودم براشون مادری کردم ولی اونابه من نمیگن مامان.اونا بعدازچندساعت منو پس میزنن و میگن مامانمومیخام اونجاست که میفهمم من چقدرتنهام چقدر بی کس.راستی اگه بمیرم کی میفهمه من نیستم حسرت خیلی چیزاموند رودلم برای منم بادلای پاکتون دعا کنید تا خدا معجزشو نشونم بده😢😢
زودتر خو برو سر زندگیت 😕

به شوهرم میگم هی میگه تابستون الان نه هی میگم میگه منم خسته ام وای صبر کن

ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید الا مَنْ یَعْلَمُ وَ هُوَ الْلَّطیفُ الْخَبیرُ
به شوهرم میگم هی میگه تابستون الان نه هی میگم میگه منم خسته ام وای صبر کن

بگو تا کی ینی چی مگه میخای چکارکنی ...بعدم خیلی روت فشاره بخدا بدون عروسی برو برا خودتون یه جشنی بگیر و اتلیه برو پول عروسیم بزن به یه زخم زندگیت 

چه بی فرهنگه خواهرت عزیز دلم منم خواهرم خوب نیست بزن تو دهن خواهرتا 

نذار مسخرت کنه خودتو باور کن هر چند میدونم درافتادن با ادمهای قلدر سخته 

برات صلوات دادم 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ...