2777
2789
عنوان

مانتو میکرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 41 پست
خب چرا کلاسشو نمیری.. اگه چنتا لباس بدوزی میفهمی ک راحته.. علاقه ک داری بازم خیلی خوبه

فکر میکنم خیلی سخته.ی بار ی مانتو داشتم خیلی دوستش داشتم شکافتمش از روش بدوزم.ب استین رسیدم دیدم نمیتونم گفتم ولش کن بدون استین باشه.ب یقه رسیدم دیدم نمیتونم گفتم ولش کن بزار بدون یقه باشه و ...و اخرش عین ی گونی شد ک این ور اونورشو دوخته باشی

پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست
خردلی خیلی قشنگه 💛

واقعا؟ فک میکردم مسخره میشه مانتو برا همین نگرفتم

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم خیلی سخته.ی بار ی مانتو داشتم خیلی دوستش داشتم شکافتمش از روش بدوزم.ب استین رسیدم دیدم نمی ...

نه عزیزم من خودم قبلا کلاسشو رفتم. ی مانتو و ی شلوار هم. اونموقع دوختم. چون علاقه نداشتم ادامه ندادم.. باید الگو بکشی.. همینجوری ک نمیشه.. استین وصل کردن یکم سخته.. یقه هم ک هزار جور هس.. فقط باید الگوشو بکشی راحت در میاد

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

این مدل خردلی.دیقا خودشو رنگ طوسیشو خواهر شوهرم برا خودش دوخت.. 

بله.خوشبحاشون با کمتر هزینه بهترین لباسو میپوشن

اوهوم.البته تازه خواهرشوهرم این دومین مانتوئه ک برام میدوزه و ی پیراهن هم برام دوخته شبیه خودش. ی مانتو و ی پیراهن دیگه ام قراره بدوزه.. یسال و خوردیه ک نامزدیم😃

اوهوم.البته تازه خواهرشوهرم این دومین مانتوئه ک برام میدوزه و ی پیراهن هم برام دوخته شبیه خودش. ی ما ...

مبارکت باشه.حالا هی دقه دلیم بده نامرد

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
مبارکت باشه.حالا هی دقه دلیم بده نامرد

🤣🤣🤣🤣شرمنده. انشالله ی خیاط ماهر میشی. انقد لباس برا خودت میدوزی حال میکنی

🤣🤣🤣🤣شرمنده. انشالله ی خیاط ماهر میشی. انقد لباس برا خودت میدوزی حال میکنی

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
من خودم هفته پیش دوختم دارم الان میفرستم برات

من دنبال کاپشن هستم اکثر کاپشنا جنس رویشون میکرو بود،  میخواستم ببینم جنسش چطوره؟  با شستن مدل پارچش خراب نمیشه؟  چون چندتا پارچه میکرو رویه کاپشن دیده بودم اما با شستن دیگه قشنگی قبلی رو نداشتن و یجوری شبیه نایلون شده بودن