2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 40 پست

من تو دیوار و خیلی گشتم،هر چی خونه. مونده،باید قیمت دستت باشه

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو دیوار و خیلی گشتم،هر چی خونه. مونده،باید قیمت دستت باشه

اره به امکانات داخل خونه هم هست شاید منطقه خوب باشه اما داخل خونه رو درحد پایین شهر گرفته باشه شاید کمتر که یک عالمه خرج لازم میشه برای داخل خونه

نزدیک سوپر مارکت و نونوایی اینا باشه بعد چه مدلی دوست دارین شلوغ و یا اروم چون دوست من اومده بود خو ...

آره منم آروم دوست دارم،بین وسط سمت قاسم اباد خیلی خلوا

سمت معلم وخیلی دوست دارم خونه های ویلایی خیابون کشی زیبا

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
آره منم آروم دوست دارم،بین وسط سمت قاسم اباد خیلی خلوا سمت معلم وخیلی دوست دارم خونه های ویلایی خیا ...

خونه ویلایی بهتره نزدیکش منظور از نزدیک حالا بغل گوشش نیست اما اون حوالی کلانتری باشه 

بله اما امسال نه چندسال پیش قیمت ها که خیلی کشیده بالا فقط یک نکته ملک اوقافی نگیر 

چرا اوقاف نگیرم؟

خونه پدرم مال آستان قدس

سند شش دانگ داره

سالانه یه مبلغ کمی پرداخت میکنن

اره اما استان بگه باید پاشن

واقعا دندانسازبه قیمت روز میخره؟

واقعا دندانسازبه قیمت روز میخره؟

نمیدونستم ،اشتباه تایپ شد،ممنون بابت راهنمایی،خدا خیرت بده برام دعا کن خونه خوبی به زودی پیدا کنم،ممنون