2777
2789
عنوان

لکه های قهوه ای صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 133771 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من قرص چاقی جی فست استفاده کردم قطع ک کردم صورتم جوش زد ردشون موند الان  ی لکه قهوه ای کنار چشمم افتاده چکار کنم 😔خیلی  میترسم.  این علائم این قرصه؟ کی میره اثراتش از بین؟

سلام اگه صورتتون به هر دلیلی منافذ باز داره یا لک وجوش دیگه نگران نباشید چون علم پیشرفت کرده و میتونید راحت اونها رو از بین ببرید یه پیج بهتون معرفی میکنم هر مشکلی داشته باشین رفع میکنه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🤩🤩🤩mojezeye_zibayi98@

من روغن بادوم تلخ گرفتم گفتن برای برطرف کردن لکه های تیره صورت و تیرگی دورچشم خوبه

تاثیر داشت براتون؟

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون

سلام خانومم برای روشنی پوست بدنم مثل زیر بغل و کشاله ران و بیکینی من لیزر ژولیت انجام دادم بدوت هیچ درد و اذیت توی ی تک جلسه شماره دکترمو میزارم کارش حرف نداره . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

سلام خانومم برای روشنی پوست بدنم مثل زیر بغل و کشاله ران و بیکینی من لیزر ژولیت انجام دادم بدوت هیچ ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماه ...

وای خانم دکتر عباسی رو شما هم میشناسین منو خواهرم چند ساله پیششون میریم حتی مامانمم برای هایفو هاشون بردم کارش حرف نداره بهترینهههه❤️‍🔥❤️‍🔥