2777
2789
عنوان

😔😔😔😭افسرده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 46 پست

وا خودت دست بکارشو بابا اینهمه دانشگاه رفتی نتونستی مخ بزنی? حالا برا مخ زدن نریزین سرم

شایداخلاقت خشکه یکم شوخ طبع وخوش خنده واجتماعی باشی صدتاخاستگارردیف میشه برات

الهم صل علی محمد وال محمد
اتفاقا اصلا ب رو خودم نمیارم و اعتماد ب نفسم بالاست.خب چیکار کنم مثلا؟

شاید تو برخوردات ناخواسته نشون میدی 

...

شایدم کیس ازدواج مناسبت تو زندگیت نیست

روابطتت کمه

رفت و امدات ....

لعنتی اینقدر خوبی از کجا آورده ای؟آنقَدَر خوبی که خوبی هم نبود اینقدرها!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۶ سال مجردم لیسانس زبان انگلیسی دارم  خوشگل هستم از ده به خودم ۸ میدم

بخداب خوشگلی وخانواده واین چیزازیادبستگی نداره ی قیافهای داغونی یاخانوادهای داغون که دختردارن زودترازدواج میکنن اونم چه ازدواجایی ماهاشانس نداریم 

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.
شاید باید رو مهارت های ارتباطیت کار کنی. دوست پسر هم نداری؟ یا تجربه ی رابطه ی طولان مدت؟ وقتی تجربه ...

رابطه ی طولانی مدت ک زیاد داشتم و همش هم کنسل شده از همین افسرده شدم

انشااله یه اقا پسر با مشخصاتی که مدنظرتونه سر راهتون قرار بگیره❤ ولی به نظرم دیدتون درست نیست. یعنی ...

بگوماهم بشنویم 

انشااله یه اقا پسر با مشخصاتی که مدنظرتونه سر راهتون قرار بگیره❤ ولی به نظرم دیدتون درست نیست. یعنی ...

راستی پس جریان این چیه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3232408/راهنمایی-فوری-لطفا

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
بگوماهم بشنویم 

باید یه ویژگی کلیدی و بارز داشته باشی

یه تفریح خاص‌. یه علاقمندی خاص. یه هنر خاص. یه شغل خاص ...

دختر امروزی باید حداقل تو یکی از اینا خاص باشه. حرفی برای گفتن داشته باشه تو این کارا. 

و اینکه نشون بده از پسِ یه زندگی مشترک برمیاد

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
ببین فاطمه زهرا پشت سر زشتا دعا کرده واسه اینه که همیشه ایام به کامشونه

واقعاراس میگی منم اینوشنیدم ولی بخداحالاماهم حوری بهشتی نیستیم والا که این همه زجربکشیم

واقعاراس میگی منم اینوشنیدم ولی بخداحالاماهم حوری بهشتی نیستیم والا که این همه زجربکشیم

ببین همون هنرپیشه که نقش حسین کنان و بازی میکرد 

برو ببین با چه مارمولکی دیت کرده🤮🤮🤮🤮😱😱😱😱😱

باید یه ویژگی کلیدی و بارز داشته باشی یه تفریح خاص‌. یه علاقمندی خاص. یه هنر خاص. یه شغل خاص ... د ...

باورکن خودم ب شخصه نشون دادم ولی حس میکنم اصلا ب چشم نمیام بااینکه همه میگن خوشگلم 

باورکن خودم ب شخصه نشون دادم ولی حس میکنم اصلا ب چشم نمیام بااینکه همه میگن خوشگلم 

عرض کردم

اگه یه پسری سرش به تنش بیارزه و یه کم از نظر فهم و شعور در حدی باشه که شما تاییدش کنی، قیافه براش حرف اول نیست. سعی کن با تواناییات بارز بشی