29 سالمه ،فوق لیسانس از زیبایی و تیپ و خانواده هم هیچی کم ندارم ولی نمیدونم چرا قسمت نشده هنوز ازدواج کنم وقتی میبینم دوستام حتی ب اونی ک دوسش داشتن رسیدن حسودی نمیکنم ولی دلم میشکنه .پسر هم تو فامیلمون داریم حتی 1000 برابر من سرترم ازشون ولی نمیدونم چرا اصن خواستگار ندارم.خسته شدم دلم میخاد زودی تشکیل خانواده بدم.چیکار کنم
دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
یه تفریح خاص. یه علاقمندی خاص. یه هنر خاص. یه شغل خاص ...
دختر امروزی باید حداقل تو یکی از اینا خاص باشه. حرفی برای گفتن داشته باشه تو این کارا.
و اینکه نشون بده از پسِ یه زندگی مشترک برمیاد
دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
باورکن خودم ب شخصه نشون دادم ولی حس میکنم اصلا ب چشم نمیام بااینکه همه میگن خوشگلم
عرض کردم
اگه یه پسری سرش به تنش بیارزه و یه کم از نظر فهم و شعور در حدی باشه که شما تاییدش کنی، قیافه براش حرف اول نیست. سعی کن با تواناییات بارز بشی