2789
عنوان

لک لانه گزینی؟

98 بازدید | 12 پست

من دو روز پیش بیبی هاله انداخت دیشب یه لک دیدم.از صبح  چند قطره خون آبه دیدم و یه لک .به نظرتون لانه گزینیه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

کمر درد یا احساس درد و فشار زیر شکم چی داری؟

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای جان... خب گل من، اگه هاله انداخته لانه گزینی قبلا شده، استراحت کن گاهی موقع پریود کمی خونریزی میشه چیزی نیس نترس، برو از خون بده مطمئن شی 

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

عزیزم مبارکه وقتی هاله انداخته مثبته  اگه نزدیک  موعد پریدت هست  برو ازمایش بده  من تجربه کردم که حتما باید آزمایش  خون بدیم تا مطمئن بشیم چون ممکنه مثبت کاذب باشه و اون خون مربوط به شروع پریدیه برای من سه بار این اتفاق افتاد

ان شاءالله که لانه گزینیه عزیزم اگر لک ها بیشتر نشه حتما همونه 👶👶👶

ایشالا.ممنون گلم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
عزیزم مبارکه وقتی هاله انداخته مثبته  اگه نزدیک  موعد پریدت هست  برو ازمایش بده   ...

چشم .صبح میرم از ایشالا مثبت باشه

ای جان... خب گل من، اگه هاله انداخته لانه گزینی قبلا شده، استراحت کن گاهی موقع پریود کمی خونریزی میش ...

چشم.ممنون ایشالا صبح از میدم

کمر درد یا احساس درد و فشار زیر شکم چی داری؟

شاید امروز در حد یکی دو دقیقه یکم درد زیر دل داشتم.دیگه همون بود و تکرار نشد