2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 90 پست
اره،  متوجه شدم، اما نمیدونم چرا همش شک به دلت میوفته،  بازم میگم به نظرم بحاطر اینه که هن ...

یعنی چی بخاطر اینه که هنوز نرفتیم میشه بیشتر بگی آجی، راستش وسواس هم دارم جدا از این موضوع دکتر گفته باید درمان بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی بخاطر اینه که هنوز نرفتیم میشه بیشتر بگی آجی، راستش وسواس هم دارم جدا از این موضوع دکتر گفته ...

منظورم اینه که وقتی برین سر خونه و زندگی خودتون و تو مسیولیت هاش قرار نگیرین،  همش شک به دل ادم هست که نکنه داره اشتباه میکنه،  اما بعدش همه چی تموم میشه انگار.  شما هم عقدتون طولانی شده و اینکه میگی وسواس هم داری.  وسواس مخصوصا وسواس فکری هم مشکل زاس. 

راجع به قیافه هم فقط ببین میتونی این ادم رو به دوستات و اشناهاتون نشون بدی، بگی شوهرمه یا نه،  اگه اره دیگه تمومه 

آی عزیزم...خدا هست...پس بهونه نگیر...اگه بهونه پول و وضعیت مای و میگرفتی میگفتم حق داری...اما اگه مو ...

متشکرم نیلی جان یعنی امید هست این مشکلم حل بسه واقعا؟؟؟؟؟

منظورم اینه که وقتی برین سر خونه و زندگی خودتون و تو مسیولیت هاش قرار نگیرین،  همش شک به دل ادم ...

فدات بشم مامان حسام شکر خدا که تونستم باتون صحبت کنم یکم آروم بشم واقعا چیکار میکردم، امشب میشینم به این صحبتاتون خیلی فکر میکنم باید محکم باشم، متشکرم دوست عزیزم

متشکرم نیلی جان یعنی امید هست این مشکلم حل بسه واقعا؟؟؟؟؟

میگم این اسمش مشکل نیس..برات یکنواخت شده..دنبال بهونه گیری عستی...همین الان بشنوی ماشین خریده و دم در خونه وایستاده تا بری محضر برا عقد فک نمیکنم باز بهونه قیافه رو بیاری....من نمیگم این مشکلت حل میشه...خدای ناکرده ممکنه مشکلات بیشترم بشه...من بخاطر اینکه شرایطی نداری ک خودتو از این حالت نجات بدی میگم پس بهونه الکی نگیر...وگرنه اگه بخای مشکلی نباشه باید زودتر برا ازدواج اقدام کنین...و اینکه با مشکل مالی وارد زندگی نشو چون ظاهرا شخصیتت طوریه که تاب سخای و یکنواختی نداری...در همه صورت اگه شرایط بهتر برات محیا شد خیلی محترمانه کناره گیری کن و با عقل تصمیم بگیر ... و الا که بسپار به تقدیر...الان مشکل مالی اینقد زیاد شده کسی حواسش ب قیافه نیس

بهش گفتم البته نگفتم چهره، خیلی دلش سرد شد گفت انگار آب خنک ریختی یهو روم

نه عزیزم نگو اینجوری سرد میشه ازت

سعی رابطتو گرم‌کنی باهاش

اونم با هزار امید زن تو شده گلم

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
نه عزیزم نگو اینجوری سرد میشه ازت سعی رابطتو گرم‌کنی باهاش اونم با هزار امید زن تو شده گلم

ببخشید با هزار امید زن گرفته😂😂😂

فدات بشم مامان حسام شکر خدا که تونستم باتون صحبت کنم یکم آروم بشم واقعا چیکار میکردم، امشب میشینم به ...

کار خوبی میکنی،  یه تصمیم نهاییی بگیر و شک و تردیدها رو بزار کنار دیگه 

انشاءالله همیشه خوشبخت باشین 

نه نمیتونیم منم همونطوری دوسش دارم مثل خانواده ام شایدم بیشتر

ببین خوشگل خانم من هر چی به تو گفتم عصبی نشدی معلومه دختر ارومی‌هستی

میشه بگی چه مشکلی پیش اومد که یهو ازش سرد شدی؟ چون قیافشو که دیده بودی تو خواستگاری 

کار خوبی میکنی،  یه تصمیم نهاییی بگیر و شک و تردیدها رو بزار کنار دیگه  انشاءالله همیشه خ ...

فدات بشم حتما میام بهت خبر میدم چیکار کردم متشکرم برای همرای دلگرم کننده ات عزیزم

نه عزیزم نگو اینجوری سرد میشه ازت سعی رابطتو گرم‌کنی باهاش اونم با هزار امید زن تو شده گلم

اشتباه کردم اینطور بهش گفتم الان میگه دوستت دارم یعنی منو، اما انگار بینمون فاصله شده اون میگه بخاطر این حرفی که بهش گفتم

ببین خوشگل خانم من هر چی به تو گفتم عصبی نشدی معلومه دختر ارومی‌هستی میشه بگی چه مشکلی پیش اومد که ...

آره دیده بودم نمیدونم یهو اینطور شدم علت اش رو نمیدونم خودم

ببین خوشگل خانم من هر چی به تو گفتم عصبی نشدی معلومه دختر ارومی‌هستی میشه بگی چه مشکلی پیش اومد که ...

من چهره معمولی رو قبول دارم و میپسندم نامزدمم همینطوره چهره معمولی من جدیدا اینطور شدم

من چهره معمولی رو قبول دارم و میپسندم نامزدمم همینطوره چهره معمولی من جدیدا اینطور شدم

نه عزیزم درست میشه نگران نباش