2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 90 پست
یه لحظه فکر کن چهره تو واسه اون عادی بشه چقد ناراحت میشی!! بعد این که انتخاب خودت بوده لباس نیست که ...

ایشون که میگه هر طور باشی دوست دارم میگه کچل باشی زشت باشی زیبا باشی دوست دارم میگه لباس نیستی عوضت کنم اما تو راحت میگی اینارو

یعنی ممکنه حل بشه موضوع، آخه میدونیین چیه من قبلا اصلا تو فکر قیافه نبودم و مشکلی هم نبود از این نظر

خب اخه چندباره دخترا دارن میگن از قیافه اش فقط خوشت نمیاد و تو جواب سر بالا میدی...مشکل فقط قیافه اس؟؟؟طبیعیه...آدما وارد زندگی شخصی هم ک بشن میگن تا ۶ ماه فقط قیافه مهمه بعدش با اخلاق طرف زندگی میکنن نع با ظاهرش...مگه موارد خاص ک طرف مقابل قیافه اش خیلی خوشگل باشه تکراری نشه.... برا همینه ک خیلیا خوشگلن و همسر زشت دارن یا برعکس...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عههه،  شما همونی نیستی که اختلاف سنیت با همسرت زیاد بود؟  خیلی از خوبی هاش میگفتی  ب ...

بله همونم من از همه مسائل گذشته ام چون دوست داشتنم و پسند هام بیشتر بود الان خوندی چی نوشتم؟

خب اخه چندباره دخترا دارن میگن از قیافه اش فقط خوشت نمیاد و تو جواب سر بالا میدی...مشکل فقط قیافه اس ...

متوجه سوال نبودم ببخشید بله مشکل فقط همینه وگرنه از همه نظر دوسش دارم چهره ام معمولی هست برای منم عادی شده تقریبا قبلا به این موضوع فکر نمیکردم مدتیه اینطور شدم

متوجه سوال نبودم ببخشید بله مشکل فقط همینه وگرنه از همه نظر دوسش دارم چهره ام معمولی هست برای منم عا ...

ببین دوست داشتن چیزی خیلی فراتر از ظواهره...خیلیا از دخترای جوون با پیرمردای پیر ازدواج میکنن و میگن پرستیژشون بالاس...یا خیلی از هنرمندا شوهراشون زشتن...من فک میکنم تو فقط خسته ای...از نظر ذهنی دنبال بهانه ای...علت سردی تو چیز دیگه ایه با خودت صادق باش...اگه برات چهره اش قابل تحمل نیس کنار بکش...چون گفتی ۵ ساله رابطه دارید و مشکل مالی هم داره...این رابطه همین الانش رو لبه تیغه...۵ سال برا اشنایی زیاده...الان باید وارد زندگی میشدید....البته اینم بگم الان اینقدر شرایط سخت شده ک جوونا همشون فقط روابطشون فقط در حد دوستیه و نمیتونن برن سر خونه زندگیشون که خب حقم دارن...اگه با نداری زندگی تشکیل بدی مشکلات بدتر سد راه میشن...اگه دختر خوشگلی هستی وضع بابات خوبه شرایط ازدواج داری خواستگارای بیشتری داری و سنت کمه میتونه به اتمام رابطه فکر کنی....اما اگه علتت الکیه و فقط چهره اس که بنظر عاقلانه نیس

بله همونم من از همه مسائل گذشته ام چون دوست داشتنم و پسند هام بیشتر بود الان خوندی چی نوشتم؟

اره،  متوجه شدم، اما نمیدونم چرا همش شک به دلت میوفته،  بازم میگم به نظرم بحاطر اینه که هنوز نرفتین سر زندگی خودتون.  خیلی شده 5 سال 

ببین دوست داشتن چیزی خیلی فراتر از ظواهره...خیلیا از دخترای جوون با پیرمردای پیر ازدواج میکنن و میگن ...

۲۷ سال هستم قبلا به این چیزا فکر نمیکردم از نظر خودم چهره معمولی داره که شاید خواستگار دیگه بود هم قبول میکردم نمیدونم چرا با ایشون اینطور شدم شایدم به قول شما دارم بهانه میگیریم تو ذهنه خودم نه راستش خانواده درست حسابی ندارم در واقع کسی رو ندارم

۲۷ سال هستم قبلا به این چیزا فکر نمیکردم از نظر خودم چهره معمولی داره که شاید خواستگار دیگه بود هم ق ...

آی عزیزم...خدا هست...پس بهونه نگیر...اگه بهونه پول و وضعیت مای و میگرفتی میگفتم حق داری...اما اگه موقعیت های بهترم بود از دست نده...سنت برا ازدواج خوبه...میگم که دیر نشه....اینم بجا عیب گرفتن کاری کن زودتر پول و پَله جور کنه بیاد...با این شرایط گرونی شوهر کجاس