2777
2789

نشستم جلو بخاری

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام شام بپزم ولی بیحالم خوابیدم رو مبل تو نی نی سایت

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
نشستم جلو بخاری

من زیر پتو ‌‌. مقداری هم لباس نشسته دارم عذاب وجدان اوناروهم دارم ولی حال ندارم 😐

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
من زیر پتو ‌‌. مقداری هم لباس نشسته دارم عذاب وجدان اوناروهم دارم ولی حال ندارم 😐

منم عذاب وجدان دارم که امروز خونه رو مرتب نکردم کی فردا میشه تمیز کنم خدا یه کوه کار دارم😭😭😭😭

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
منم عذاب وجدان دارم که امروز خونه رو مرتب نکردم کی فردا میشه تمیز کنم خدا یه کوه کار دارم😭😭😭😭

بیا دوتامون بیخیال باشیم 😏حاالا اگر‌امروز تمیز میکردیم کاپ طلا بهمون میدادن؟ والا یه روز استراحت بی دغدغه لیاقته ماست

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
بیا دوتامون بیخیال باشیم 😏حاالا اگر‌امروز تمیز میکردیم کاپ طلا بهمون میدادن؟ والا یه روز استراحت بی ...

اره والاه بیخودی استرس میکشیم

اگه یه بازی هیجانی می‌خوایین، بازی تهرونی رو نصب کنید حتماً.   

یه پازل با شخصیت‌های باحال و بامزه که می‌تونه کلی بهتون حال بده و حتی بعد ساعت‌ها متوجه گذشتن زمام نشین
تو این بازی میتونین با دوستانتون چت کنید و کلی لحظه های هیجان انگیز رو تجربه کنید
برای دانلود بازی اینجا کلیک کنید   
دانلود بازی