2821
2789
عنوان

تغییرنام کوچک

121 بازدید | 10 پست

سلام اسم پسرم مهدی یار هست و بافامیل اشتباه خونده میشه میخوام ی را حذف کنم و مهدیار بشه کسی میدونه چه مراحلی داره پسرم الان ۳ماهه اس 

معلم ادبیات 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همون شکل اسمی که تو سیستم خودشون هست رو میذارن من میخواستم اسم دخترم رو بذارم پرن سا .گفتن نمیشه جدا باشه باید بذاری پرنسا.حالا صحبت کنید شاید قبول کنن

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل

سلام خانومی...باید برین ثبت احوال محل سکونتتون...اونجا باری اسامی مذهبی خاص ی سرس اسامی پیشنهادی دارن میتونید انتخاب کنین...ولی نمیدونم مهدی یار رو به مهدیار تغییر مسدن یانه.هزینش پارسال حدود 309 بود

مهدی یار ؟ یا اون یا برای فامیلیه؟ کی گذاشته اسمشو....از ثبت احوال  بپرس تازگیا اسونتر از قبل ...

عزیزم رشوه حرامه

این راه رو پیشنهاد نکنید

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
سلام خانومی...باید برین ثبت احوال محل سکونتتون...اونجا باری اسامی مذهبی خاص ی سرس اسامی پیشنهادی دار ...

دادگاه دیگه پاشو از این قضیه کامل کشیده کنار از سال قبل...همه چیز ب رییس ثبت احوال بسته هست ک قبول کنه یانه...فقط بسته ب نام اول ک مذهبی باشه سختگیری بیشتره

عزیزم رشوه حرامه این راه رو پیشنهاد نکنید

دیگه صد تومن دویست تومن وقتی میخواد کارتو راه بندازه چه حرومی

الان همه جا اینطوری شده دگ مملکت اسمش اسلامیه فقط کار اشنا های خودشونو راه میندازن ادم مجبور میشه پیشنهاد انعام بده به قول خودشون

اگر یه کشور دیگه بودم صد درصد پیشنهاد نمیدادم ولی اینجا انسانیت نمیشناسه

دیگه صد تومن دویست تومن وقتی میخواد کارتو راه بندازه چه حرومی الان همه جا اینطوری شده دگ مملکت اسمش ...

انسانیت درون آدمهاست عزیزم.

صدهزار تومن یا هزار تومن و به هر اسمی هیچ فرقی نمیکنه.

مهم اینه توی هیاهو و خلاف و.... روزگار طوری که ذات خودت هست زندگی کنی.تا جایی که میتونی پاااااک

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی