2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دردت کجاهس؟

زیر دنده راستم تهوع دارم وسط کتفام وشونه هام درد میکنه شبا تاصبح میگیره حتی جابه جاشدن برام سخت میشه

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌
زیر دنده راستم تهوع دارم وسط کتفام وشونه هام درد میکنه شبا تاصبح میگیره حتی جابه جاشدن برام سخت میشه

اخی عزیزم انشالا ک چیزی نیست با دارو برطرف میشه 

اخرین سونو ک از کیسه صفرا دادی کی بوده ؟؟

اخی عزیزم انشالا ک چیزی نیست با دارو برطرف میشه  اخرین سونو ک از کیسه صفرا دادی کی بوده ؟؟

والا دوشنبه قراره برم تازه بدم یه هفتس دردام شروع شده

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌
والا دوشنبه قراره برم تازه بدم یه هفتس دردام شروع شده

من یکسال بود سنگ‌صفرا داشتم.غذا مخصوصا چرب ک مبخوردم معدم درد میکرد میزد پشتم وسط  دوتا کتف.تا بالا نمیاوردم راحت نمیشدم.وقتایی گه میگرفت دیوانه کننده بود با هیچی اروم‌نپیشد حتی تو بیمارستان چندین بار مورفین میزدن.تا اینکه پارسال رفتم عمل کردم راحت شدم.همه چی هم راحت میخورم.خدا رو شگر تا امروز مشکلی نداشتم

من سنگ صفرا دارم..حالت تهوع داشتم.تا تموم غداهایی رو که خوردم بالا نمیووردم راحت نمیشدم.کمردرد.معده ...

من دقیقا مثله شما بودم.تشخیص سنگ صفرا دادن.ولی دکترم بهم گفت که بایدجراحی کنم وگفت دارو نداره.چطور به شمادارو دادن

من دقیقا مثله شما بودم.تشخیص سنگ صفرا دادن.ولی دکترم بهم گفت که بایدجراحی کنم وگفت دارو نداره.چطور ب ...

سه ماه دارو خوردم بیفایده بود دکتر کفت شاید با دارو رفع بشه که نشد..دیگه نامه داد واسه جراحی.شما عمل کردین؟عملتون چه جوری بود؟لیزری یا باز؟

سه ماه دارو خوردم بیفایده بود دکتر کفت شاید با دارو رفع بشه که نشد..دیگه نامه داد واسه جراحی.شما عمل ...

من نه هنوز عمل نکردم.من تازه دوماه هستش که با دل درد وسرگیجه وتب وزرد شدن ادرار مراجعه کردم به دکتر که بعد سونو تشخیص دادن سنگ صفرا .ولی دارو نداد گفت عمل.ولی من رفتم طب سنتی وبا طب سنتی اسلامی فعلا دارم دنبال درمون هستم.الانم که شدید بی اشتها شدم دوروزه.شماهم آروغ زیاد میزنین حتی بعد آب خوردن؟ 

من نه هنوز عمل نکردم.من تازه دوماه هستش که با دل درد وسرگیجه وتب وزرد شدن ادرار مراجعه کردم به دکتر ...

نه آروغ نمیزنم..فقط وقتی عصبی میشم یا غذام یه کم چرب باشه درد خیلی شدیدی تو معده وپشت کتفم میگیره..یعنی با طب سنتی آب میشه؟سنگ صفرای من13میلی متره

نه آروغ نمیزنم..فقط وقتی عصبی میشم یا غذام یه کم چرب باشه درد خیلی شدیدی تو معده وپشت کتفم میگیره..ی ...

درد فک نکنم معده باشه وزیر معده باشه بین ناف ومعده . بعضیارو دیدم که سنگشون اب شده ودفع شده.بعضیا هم گفتت جواب نگرفتن پس نمیتونم تایید کنم که برین.خودمم فعلا دارم طب سنتی رو مصرف میکنم بهتر شدم ولی جواب نگرفتم 

[QUOTE=111518577]من یکسال بود سنگ‌صفرا داشتم.غذا مخصوصا چرب ک مبخوردم معدم درد میکرد میزد پشتم وسط  دوتا کتف.تا ...[/QUOTEببخشیدشما صفراتون رو عمل کردین بعدش به مشکل بر نخوردید؟