2777
2789

منـ عزیزم دوماه اینجوریم.. تخم شویدو رازیانه با زیره سیاهو سبزو جوشوندم با نبات خوردم دارچینو زعفرونم میتونی بزنی

خدایا هزارااان بار شکرت.. ممنونتم. خدایا خودت حافظ تانیام وامیر علی نازم باش..یه صلوات براسلامتی بچه هام وخونه دارشدنم بفرستید ممنونم ...عاشقتم خداجوونم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی برو دکتر من رفتم سونو هم دادم خداروشکر مشکلی نبود فقط ی کوچولو عفونت داشتم

خدایا هزارااان بار شکرت.. ممنونتم. خدایا خودت حافظ تانیام وامیر علی نازم باش..یه صلوات براسلامتی بچه هام وخونه دارشدنم بفرستید ممنونم ...عاشقتم خداجوونم. 
فک کنم باید بری دکتر 

فرستلدم صلواتو عزیزم توهم برا من بفرست مرسی

ولی برو دکتر من رفتم سونو هم دادم خداروشکر مشکلی نبود فقط ی کوچولو عفونت داشتم

سونو دادم یکم کوچولو تنبلی دارم با وجود تنبلی مشکلی نداشتم دو ماه اینطوری شدم 

سونو دادم یکم کوچولو تنبلی دارم با وجود تنبلی مشکلی نداشتم دو ماه اینطوری شدم 

شاید استرس داشتی یا عفونت داری 

میگن رحممون سرد هست که میشه حلش کرد با سیاهدانه و ..

نمیدونم گلم من اطلاع ندارم

ممنون عزیزم حتما می‌فرستم انشاالله به حاجتت برسی ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

فدات انشالله

همچنین شما گلم  

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز