بچه ها من عقدم یه هفته دیگ عروسیمه حالا قرار بود خونه بشوریم ک هفته دیگ بچینم خونه رو حالا امروز مادرش و خاهراش برده واس شستن منم هیچ خبر نداشتم بنظرتون حق دارم ناراحت شم؟😭
آخی کاش یکی یواشکی میومد خونه منو تمیز میکرد نامردا هیچ کدوم نیومدن مثل کوزت تا روز قبل عروسی میدویی ...
دقیقا منم😏😏
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘
درسته بعضیا میگن تشکر کن و خوش بحالت واین حرفا خواهر........ اما این موضوع میتونه بیانگر اینم باشه که در اینده مادرشوهرت اینا خونت رو خونه خودشون حساب میکنن... ممکنه هی بیان برن... کلید دستشون باشه ...بیان هروقت بخوتن و...وسیله هاتو بردارن
شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد میزند: عاشقتم♥💍🙊🙈. که را ببینم وقتی هرجا را مینگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید میاندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
درسته بعضیا میگن تشکر کن و خوش بحالت واین حرفا خواهر........ اما این موضوع میتونه بیانگر اینم باشه ک ...
نه بابا
اونم مونده به خودت,که بعد رفتن به خونت چیکار کنی که خودشون رو صاحب حق بدونن برا این کارا یا نه
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘
[QUOTE=111507647]درسته بعضیا میگن تشکر کن و خوش بحالت واین حرفا خواهر........ اما این موضوع میتونه بیانگر اینم باشه ک شما اگ کمک یکی بدی خونشو تمیزکنه مثلا دست تنهاباشه بعدا میری وسایلشو برمیداری؟یا دسته کلید میگیری؟
نه واس شستن ناراحت نشدم وظیفشونه ولی ناراحت شدم چون اصلا خبر نداشتم حداقل باید بهم میگف همین 16 سالم ...
برو از زندگیت حالشو ببر
بزار روح و روانت آروم باشه
خودتو ذهنتو الکی خسته نکن
موضوع مهمی نیست که الکی گیر بدی و ناراحت باشی