2777
2789
عنوان

درد دل

294 بازدید | 51 پست

چندتاموضوع هست که رودلم مونده وهروقت یادشون میفتم وبهشون فکرمیکنم،حالم بدمیشه وناراحت میشم:

چندسال پیش یه مدرسه ای میرفتم که هیچکس باهام خوب نبود.داستان ازاونجایی شروع شد که یکی ازهمکلاسیام بهم تیکه انداخت ومنم بلندشدم وسرش دادزدم،بعدش باهام لج کرد وبا کل کلاس دوست شدوکل کلاس وزیرسلطه خودش درآورده بودو مواقعی که بیکاربودیم یازنگ تفریح بود،باکل کلاس میرفتن یه ور حیاط میشستن ومن ویکی دیگه هم اونورحیاط میشستیم ومنم خودخوری میکردم وناراحت میشدم.هروقت که میرفتم پای تخته،درس جواب بدم یاتکلیف حل کنم،نیش میزد یابا بد اخلاقی میگفت:برواونور یامیگفت بدخط نوشتی،چی نوشتی؟(درصورتی که خطم ازکل کلاس بهتربود)

یکی ازمعلم هامون هم که معلم چندتاازدرسامون بود،ازمن خوشش نمیومد.من میزجلومیشستم.ولی ازپشت سریم خوشش میومدوبهش میگفت:توبیاجلوبشین.

حتی کارگرمدرسه مون هم باهام لج بودوسرم دادمیزدولی به اون هیچی نمیگفت.(چون دورش شلوغ بودوسرزبون داربود)

ولی من تنهابودم واونم طرفدارکسایی بودکه پرروبودن ویه اکیپ بودن.

چندبارمیخواستم ببخشم ولی نتونستم ودلم صاف نشد.

الان دیگه اون دوران گذشته!!  نزار اون دوستت هنوز تو ذهنت بمونه و بزاره بقیه زندگیت رو خم خراب کنه!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش منم بدی هایی ک درحقم شده بود دراین حد بود اونوقت براحتی میتونستم ببخشم

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

من یه بار یه جایی کار می کردم حدود ۲۰ تا کارگر داشت بعد سرکارگر اونجا که مرد بود با من لج افتاده بود یه بار امد جلوی دیگران انقدر سرم داد زد و فحش بد بهم داد!!! من انگار خشکم زده بود!!  نمی دونی ان مدت بعدش که مجبور بودم اونجا بمونم و کار کنم چی کشیدم!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

اسی نخور غم گذشته،گذشته ها گذشته،هرگزباغصه خوردن ،گذشته برنگشته

دلشاد و سرزنده باش،به فکر آینده باش😂🤭👯‍♂💃💃💃💃💃💃💃

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.