2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو ۳ روز ۱ کیلو کم کردم😬

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

صب ی کف دست سنگک ، ی لیوان شیر کم چرب با یکم پنیره کم چرب

نهار : من هیچی نمیخوردم فقط ی لیوان شیر و بیسکویت ساقه طلایی ، با یدونه میوه فقط..

شام: ی بشقاب خوراک ، یا سوپ 

نمک ب هیچ وحه نباید خورد چون ورم میاره بدنو.

میان وعده ام یدونه فقط میوه یا دوتا ساقه طلایی

فست فود و برنج اصلا نمیخوردم ، ولی هفته ای سه بار ایرادی نداره ک یوقت ریزش مو نگیرین

روزی یساعت ورزشه سنگین یا پیاده روی ک من قبلش معجون ی لیوان اب و ابلیمو و ی قاشق چ خ زنجبیل و دارچین میخوردم

نون سفید و بربری ب هیچ عنوان

من بااین روش یماه و نیمه ۱۸ کیلو کم کردم

حالا سوالی هست بفرمایین

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

بیشتر از هفته ای یک کیلو ضرر داره برای بدن.مگر اینکه اضافه وزنتون بالای سی کیلو باشه.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
صب ی کف دست سنگک ، ی لیوان شیر کم چرب با یکم پنیره کم چرب نهار : من هیچی نمیخوردم فقط ی لی ...

افرین

الان ثابت موندی؟

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
صب ی کف دست سنگک ، ی لیوان شیر کم چرب با یکم پنیره کم چرب نهار : من هیچی نمیخوردم فقط ی لی ...

واقعا تو یکماه و نیم ۱۸ کیلو؟؟؟؟ 

آفرین 

من این یکماه ۱۰ کیلو کم کنم عالیهههه

افرین الان ثابت موندی؟

ن خیلی لاغر شدم چهرم بد ریخت شد

۵۲ شده بودم

االان شدم ۶۰

چاق کردم خودمو

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
واقعا تو یکماه و نیم ۱۸ کیلو؟؟؟؟  آفرین  من این یکماه ۱۰ کیلو کم کنم عالیهههه

اره عزیزم

عروسیه خالم بود سفت و سخت رژیم گرفتم

2790
2778
2791
2779
2792