2777
2789

📄 گزارش‌ مراسم بزرگ مردمی #عید_بیعت سال ٩٨ در تهران 🔸اجتماع بزرگ مردمی بیعت با امام‌عصر(عج)، #عید_بیعت ، در میدان امام‌حسین عليه السلام تهران برگزار شد. این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد. موضوع آیات تلاوت‌شده نوید ظهور منجی بشریت بود. پس از آن، گروه سرود «وصال» برنامه‌ای را به‌مناسبت این روز اجرا کردند. در ادامه، مجری دربارۀ بزرگداشت این روز بزرگ صحبت کرد.🔸

این مراسم با رونمایی از اثر جدید «واحد موسیقی» مؤسسۀ مصاف ایرانیان ادامه یافت. خوانندۀ این قطعه موسیقی حمید قربانی بود. در قسمتی از برنامه نیز، پویا بیاتی، خوانندۀ مشهور کشورمان، موسیقی اجرا کرد. سخنران اصلی این برنامه علی‌اکبر رائفی‌پور، مدیر مؤسسۀ مصاف ایرانیان و از بانیان برگزاری این مراسم، بود. 🔸بعد از سخنرانی استاد رائفی پور

🔸سپس آقای علوی مجری برنامه چند مصرع شعر در وصف امام‌زمان(عج) خواند و پس از آن، حاج محمدرضا طاهری  زیارت «آل‌یاسین» را قرائت کرد.در ادامۀ برنامه، مجری، برگزیدگان مسابقهٔ عکاسی «سوگوارهٔ اشک» را که به‌همت مؤسسهٔ مصاف ایرانیان در ماه‌های محرم و صفر برگزار شده بود، معرفی کرد و از آن‌ها تقدیر شد. جایزهٔ ارزشمند برگزیدگان، کمک‌هزینهٔ سفر به کربلای معلّی بود.🔸از دیگر قسمت‌های این مراسم، هنرنمایی با شن بود که فاطمه عبادی، برندۀ مسابقۀ «عصر جدید» آن را اجرا کرد و حاضران نیز بسیار از آن استقبال کردند.🔸در ادامه محمدحسین پویانفر با مداحی جذاب خود که به سبک «من غلام نوکراتم» اما با شعری جدید و مهدوی بود را اجرا کرد🔸نقطۀ اوج این مراسم، خواندن متن دوازده‌گانه بیعت‌ با امام‌زمان(عج) بود که سخنران، علی‌اکبر رائفی‌پور، آن را خواند و مردم سه بار با بانگ «لبیک یا مهدی!» به آن عهد پاسخ دادند و در پایان، حسین طاهری با رجزخوانی خود شوری به جمعیت بخشید.این مراسم با پخش اذان مغرب به پایان رسید.🔸گفتنی است مراسم عید بیعت به‌صورت هم‌زمان در تمامی مراکز استان های کشور برگزار شد ✅ 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤