2777
2789
عنوان

دیشب یه چیزی دیدم

497 بازدید | 13 پست

دیشب توی اینستاگرام یه پستی دیدم خانمی گفته بود شوهرم با وجود واژینیسموس شدیدی که دارم و هنوز دختر هستم 9ساله بدون خیانت کنارمه..... خیلی حسرت خوردم خوش بحالش و واقعا اگه شوهرش همون جوری باشه یک مرد واقعی هست 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

من باور نمی کنم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی راسته؟؟

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

من فهمیدم ۹۹ درصد خانمای نی نی سایت واژینیسموس دارن

کلا زنهای ایرانی اول واژینیسموس بودن بعد دست و پا دراوردن

مرکز مشاوره روانشناسی: تهران_ ابتدای خیابان سهروردی جنوبی_ حسام زاده غربی_مرکز مشاوره بهزیستی🌷
من فهمیدم ۹۹ درصد خانمای نی نی سایت واژینیسموس دارن کلا زنهای ایرانی اول وازینیسموس بودن بعد دست و ...

ایناییم که ۴ تا ۵ تا زاییدن همشون منم

مرکز مشاوره روانشناسی: تهران_ ابتدای خیابان سهروردی جنوبی_ حسام زاده غربی_مرکز مشاوره بهزیستی🌷