2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

311 بازدید | 32 پست

سلام ،من این ماه قرص اورژانسی خوردم،پری هام همیشه منظم بود،این ماه عقب افتاده ،بنظرتون امکان داره کسی که اورژانسی خورده باردار باشه؟؟

البته چند مدت یبار اورژانسی میخوردم سر وقت هم پری میشدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امکان بارداری کمه .ولی قرص اورژانسی رو مجازی دویا سه بار درسال استفاده کنی

خیلی ضرر داره هورمونهات به هم ریخته .انگار شما دو تا بسته اچ دی خورده باشی

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
یسوال چندبار تو یسال قرص اورژانسی خوردین

امسال اولین بار بود که خوردم،دو سال قبل هر ماه میخوردم که پریودام دو هفته یبار شد رفتم دکتر مرتب شد،دیگه نخوردم تا الان

این قرص ها اکثرا دستکاری شده هستن همیشه همیشه جلو گیری طبیعی رو داشته باشید 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
امساا اولین بار بود که خوردم،دو سال قبل هر ماه میخوردم که پریودام دو هفته یبار شد رفتم دکتر مرتب شد، ...

اهان اخه میگن نباید زیاد بخوری خوب نیست بابت اون پرسیدم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

عزیزم منم اون ماه ۲روز تاخیر داشتم قرصه باعث تاخیر میشه کصافت ادمو داغون میکنه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
این قرص ها اکثرا دستکاری شده هستن همیشه همیشه جلو گیری طبیعی رو داشته باشید 

اخه طبیعیم زیاداعتبارنداره

نمیدونم اگه بچه دارشم بعدش چجوری بایدجلوگیریکنم😂

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞