2777
2789

استرستو کم کن اروم دراز بکش فقط استراحت کن دارو دازی،دیگه ی تماسم با دکترت بگیر 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد بروبیمارستان بگوبستریت کنن،خدالعنتشون کنه منم دقیقا هفته ۶باivf همین بلا سرم اومد رفتم پیش دکتر گفت حداکثر دارو رو دادیم هیچی نمیشه فقط استراحت کن بعد ۱روز خیلی شدید شد وسقط، بروبیمارستان تحت نظر باش حتما،همین امروزم برو

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍
صددرصد بروبیمارستان بگوبستریت کنن،خدالعنتشون کنه منم دقیقا هفته ۶باivf همین بلا سرم اومد رفتم پیش دک ...

لامصب به شیاف هم واژینال حساسیت میدم و خارش وحشتناک دارم.مقعدی می گذارم.به نظرت از اونه لک دارم؟

دوست منم ivfکرده بودلکه بینی داشت اوایل اتفاقی نیوفتاد و خوبه الان وقتی استرسی میشدلکه بینی میگرفت ب ...

چند روز پیش سونو واژینال شدم بعدش کم کم لک شروع شد. چند سال پیش که لک داشتم سونو واژینال کردن سقط کردم. الان هم میترسم برم سونو کنن یا دستکاری

به نظرم فقط برو بیمارستان همونجا بستری شو تا کلا قطع شه،استرسم نداشته باش،با این همه عمل و سختی رسوندی۸،برو بزار بدترنشی

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍

صبح زنگ زدم دکترم.گفت فقط استراحت کن و استرس نداشته باش.اگه نگرانی به جای شیاف آمپولش کن.از صبح خوابیدم.الان بهترم.بچه ها از ته قلبتون برام دعا کنین.کلی بدبختی کشیدم.یه بار تخمک کشی فاجعه.چهار بار انتقال جنین.سه سیکل کنسلی. سه بار خراش رحم و دو بار هیسترسکوپی.خدا خودش رحم کنه بهم