2777
2789
عنوان

بچم دختره ولی...

1083 بازدید | 9 پست
سلام دوستان،من چند روز پیش رفتم سونو قصر ،بچم دختر بود من خودم دختر دوست دارم ولی خونواده شوهرم ظاهرا پسر دوست دارن،نمیدونم پسر داشتن چه افتخاریه...وقتی اینو فهمیدم خیلی از دستشون حرصم گرفت وناراحت شدم ،کاش اصلا بهشون نمیگفتم
عزیزم...ببخشیدا...بیجا کردن ناراحت شدن.......الهی خدا فرزندتو صحیح و سلامت به دنیا بیاره
حالا ببین دخترت بیاد چه جوری خودشو تو دل همه جا میکنه
برادرم پسر داشت...الان یه دختر 1 ساله هم داره....همیشه میگه....خدا هر کی و دوست داره بهش دختر میده....اگه میدونستم دختر انقدر خوبه 10 تاشو از خدا میخواستم........عاشق دخترشه
تو هم اصلا ناراحت نشو...اونا کوته فکر هستن
همیشه کسانی هستند که در نهایت دلتنگی نمیتوانیم آنها را در آغوش بگیریم بدترین اتفاق شاید همین باشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن خانواده شوهر من هم اینجوری بودن الان نزدیک دنیا اومدن دخترمه همه رفتن واسش طلا گرفتم
انقدر دخترم برای خودم ارزشمنده که فهمیدن به نظر اونا اهمیتی نمی دم
یه جوری بهشون بفهمون که از نظر علمی ثابت شده که جنسیت جنین با مرده نه با زن که خودشون از بی سوادیشون خجالت بکشن دیگه اون زمونا گذشت که به خاطر دختر شدن زن رو مقصر می کردن
تازه مگه پسراشون چه کار کردن جز دردسر چی براشون داشتن
ای خدا باورم نمیشه...به جای اینکه سلامتی بچه ...اونم تو این دوره زمونه براشون مهم باشه...به فکر دختر و پسر هستن....متاسفم
همیشه کسانی هستند که در نهایت دلتنگی نمیتوانیم آنها را در آغوش بگیریم بدترین اتفاق شاید همین باشد