2777
2789
پس میتونه خوشبختت کنه.چهره اکه ملاک اصلی شما نیست البته.من یادم نمیاد در مراجعه کننده هام کسی از چهر ...

خيلى ممنونم از كمك و راهنمايتون يه سوال ديگه ميتونم بپرسم اينكه اون اقا نماز ميخونه و روزه ميگيره ولى من اينكارو انجام نميدم چى مشكل سازه؟

چهره بعد ی مدت عادی میشه چیزی ک هیچ وقت بهش عادت نمیشه کرد اخلاقِ

اگه از همه لحاظ اوکیه راجع ب قیافه ببین ب دلت میشینه یا نه ، وگرنه زیبایی ملاک نیس

تازه از این زاویه نگاه کن خیالت راحته از جانبش و زش سر تری😉خوشبخت بشی

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهره بعد ی مدت عادی میشه چیزی ک هیچ وقت بهش عادت نمیشه کرد اخلاقِ اگه از همه لحاظ اوکیه راجع ب قیاف ...

اره از لحاظ سرترى كه يه تفاوت بسيار زياد داريم مرسى عزيزدلم بابت راهنماييت لطف دارى

خيلى ممنونم از كمك و راهنمايتون يه سوال ديگه ميتونم بپرسم اينكه اون اقا نماز ميخونه و روزه ميگي ...

به چند پارامتر بستگی داره اول اینکه شما چرا نماز و روزه نمیگیری دلیل منطقی داری برای نگرفتن دوم اون چرا میگیره و چقدر مهمه براش سوم نماز و روزه یک ماترکی هم دارند یعنی همه چیز ادم به همه چیزش میخوره یعنی کسی که نماز و روزه براش مهمه اگه روی حساب و کتاب باشه بقیه اصول اسلام هم براش مهمه و لذا ممکنه رو حجابت حساس باشه و ...نهایتا اگر فهمیده و پخته باشید میتونید با وجود اختلاف عقیده و اختلاف سیاسی هم خوشبخت بشید منوط به پختگی و فهم و درک شما داره که از زندگی چی میخاین من دوستم شیعه هست و خانومش سنی ولی درک و فهم درستی دارند........زندگی رو روی پایه درست ببند...هر تخمی الان بکاری همون میوه رو برداشت میکنی

تخصص در زوج درمانی.مشاوره ازدواج.مشاوره پیش از ازدواج