2777
2789
اخلاقش كه فك ميكنم خوب باشه اروم و صبور به نظر مياد ولى ظاهرش از معمولى يه خورده پايين تره به نظرم&n ...

گلم باید براتون جذابیت داشته باشه و به دلتون بشینه،زیبایی عادی میشه ولی زشتی نه،یک عمر قراره باهم زندگی کنید.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاقش كه فك ميكنم خوب باشه اروم و صبور به نظر مياد ولى ظاهرش از معمولى يه خورده پايين تره به نظرم&n ...

حالت بد نمیشه از قیافش؟ ب دستاش نگاه کن اگه بدت نمیاد نسبت به قیافشم بی تفاوت باشی میتونی راجع بهش فکر کنی

در مورد اخلاقشم خیلی خوب تحقیق کنین از محل کارو همسایه ها البته الان نه تو مراحل اخر 

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
اخه امشب خواستگار داشتم همه شرايطش خوب فقط قيافه نداره

عزیزم

چهره خیلی مهمه

میگن قیافه عادی میشه بعد از یه مدت.درسته ولی چهره ی زیبا عادی میشه اما چهره ی زشت هیچ وقت عادی نمیشع

حالا زشت یا زیبا منظور چیه؟

یعنی کافیه به دلت بشینه و خودت رو توی اتاق خواب باهاش تصور کن.ایا کسی هست که دوست داشته باشی ببوسیش؟

اگر اره یعنی چهرش خوبه واست.

برای انتخاب همسر باید دقت کنی به ملاکهات و میزان اهمیت ملاکهات.اگر مردی همه ملاکهای اصلی شما رو داره و دو سوم ملاکهای فرعی رو داره میتونه خوشبختت کنه منظور ملاکهای اصلی ملاکهایی که اکه نداشته باشه حتی یکی ازاونها رو بی برو برگرد نه میگید بهش 

تخصص در زوج درمانی.مشاوره ازدواج.مشاوره پیش از ازدواج
خب تو چقدر قیافه برات مهمه؟اگه خودت باهاش کنار میایی نظر و حرف دیگران برات مهم نباشه

دارم به اين فك ميكنم كه نكنه از قيافه اش بگذرم فرداش تو زندگى يه مشكل اساسى ديگه داشته باشه كلا دلم ازش زده بشه نمى دونم چكار كنم مثلا من اگه از٢٠ به ظاهرم١٨بدم اين اقا ٩ميگيره

گلم باید براتون جذابیت داشته باشه و به دلتون بشینه،زیبایی عادی میشه ولی زشتی نه،یک عمر قراره باهم زن ...

حس ميكنم خودم ميتونم تحملش كنم ولى چون خيلى باهم تفاوت داريم از نطر ظاهر سوژه همه فاميل ميشم

حالت بد نمیشه از قیافش؟ ب دستاش نگاه کن اگه بدت نمیاد نسبت به قیافشم بی تفاوت باشی میتونی راجع بهش ف ...

نه حالم بد نميشه ميبينمش دستاشم خوبه اتفاقا امشب همش به دستاش نگاه ميكردم 😂😂

عزیزم چهره خیلی مهمه میگن قیافه عادی میشه بعد از یه مدت.درسته ولی چهره ی زیبا عادی میشه اما چهره ی ...

نه چهره اش اونطورى نيست كه دوس داشته باشم ببوسمش خودم

نه حالم بد نميشه ميبينمش دستاشم خوبه اتفاقا امشب همش به دستاش نگاه ميكردم 😂😂

خب پس زشت نیست فقط یه ادم معمولیه

امیدوارم هر چی خیرِ و ب صلاحته برات پیش بیاد

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
برای انتخاب همسر باید دقت کنی به ملاکهات و میزان اهمیت ملاکهات.اگر مردی همه ملاکهای اصلی شما رو داره ...

خب اين اقا همه ملاكامو داره به جز ظاهرش كه متوسطه

خب اين اقا همه ملاكامو داره به جز ظاهرش كه متوسطه

پس میتونه خوشبختت کنه.چهره اکه ملاک اصلی شما نیست البته.من یادم نمیاد در مراجعه کننده هام کسی از چهره خوشگل مرد یا معمولی به عنوان یکی از پارامترهای سردی یا گرمی زندگیش اسم برده باشه بعدش چهره مرد رو میشه اندکی با تیپ و لباس و ارایش بهتر کرد.سخت نگیرید خانوم زیاد.

تخصص در زوج درمانی.مشاوره ازدواج.مشاوره پیش از ازدواج