2821
2789
عنوان

درددارم کمک!!!

202 بازدید | 24 پست

خانوما چندشبه زیردنده راستم درواقع سمت راست شکمم بالاترین نقطه.معدم نیست هااصلا؛توپهلومم پخش میشه دردش.. درد میکنه شدید. توخواب انقدر میگیره ک جابه جاشدن برام سخته آیا کسی تجربه داره دکتررفتم سونو نوشت تاشنبه ک بدم سونو رو استرس دارم ک مشکلم چیه تورو خدا راهنمایی کنید

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌

یا کلیه یا کبد 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجور بودم شن کلیه داشتم 

ممکنه کیسه صفرات باشه شایدم کلیه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من اینجور بودم شن کلیه داشتم  ممکنه کیسه صفرات باشه شایدم کلیه

کلیه ک توپهلو میشه من بیشترسمت بالای شکمم سمت راست میشه درست زیراستخون دنده

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌

سمت راست زیر دنده کبد هستش شاید کبد چرب داری چون علايمش درد در قسمت راست قفسه سینه ست

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
کلیه ک توپهلو میشه من بیشترسمت بالای شکمم سمت راست میشه درست زیراستخون دنده

میدونم! درد کلیه تا وسط شکم و تا زانو میره گاهی

منم دقیقا به خاطر درد زیر دنده ی راستم رفتم دکتر

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

سنگ صفرا

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید