2777
2789

اگه بی بی چکت مثبته بازم صبر کن

من یه بار بالای ۲۰ روز تاخیر داشتم و مثبت شد بالاخره

خدایا ازت یه خواسته دارم میشه دیگه هیچ زنی رو زمین نباشه که هرماه انتظار خط دوم بی بی چکو بکشه😔خداجون تو که اینهمه مهربونی اینهمه بهمون نعمت بخشیدی لطفا نزار هیچ زنی حسرت شنیدن کلمه ی مامان به دلش بمونه🙏میشه یه صلوات برا همه منتظرا بفرستین❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه پنج روز عقب انداختم حالتشم داشتم ولی توهم بود الکی دلتو خوش نکن بنظرم منم روزی که بهش فکر نکردم پری اومد😒آزمایشم ک میگی منفیه 

جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟
بازم صبر کن من یه بار بالای ۲۰ روز تاخیر داشتم و مثبت شد بالاخره

یعنی اول ازمایش دادی منفی بود بعد مثبت شد؟ازمایش خون؟اخه من رعایت میکنم م باردار نشم بچم یک سال و نمیم سنشه

منم این ماه پنج روز عقب انداختم حالتشم داشتم ولی توهم بود الکی دلتو خوش نکن بنظرم منم روزی که بهش فک ...

ن دلمو پ خوش نمیکنم نگرانم بیشتر چون بچم کوچیکه اصلا دیگه تحمل بارداری و دکتر و.. ندارم

یعنی اول ازمایش دادی منفی بود بعد مثبت شد؟ازمایش خون؟اخه من رعایت میکنم م باردار نشم بچم یک سال و نم ...

بی بی چکای من هاله مینداخت بعد ۴ بار آزمایش دادم و منفی بود 

یهو مثبت شد.....

نمیدونم شاید من نادرم.....

بارداری بعدیمن بعد ۱۳ روز تاخیر مثبت شد😕

حالا اگه خدا بده مگه بده؟!

من از خدامه بده

تند تند و پشت سرهم بده

من جفت بارداریم سقط شد

خدایا ازت یه خواسته دارم میشه دیگه هیچ زنی رو زمین نباشه که هرماه انتظار خط دوم بی بی چکو بکشه😔خداجون تو که اینهمه مهربونی اینهمه بهمون نعمت بخشیدی لطفا نزار هیچ زنی حسرت شنیدن کلمه ی مامان به دلش بمونه🙏میشه یه صلوات برا همه منتظرا بفرستین❤️
ن دلمو پ خوش نمیکنم نگرانم بیشتر چون بچم کوچیکه اصلا دیگه تحمل بارداری و دکتر و.. ندارم

عزیزممم ایشالا هرچی بشه که میخوای من خیلی میخواستم ولی نشداین ماه😭

جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟
بی بی چکای من هاله مینداخت بعد ۴ بار آزمایش دادم و منفی بود  یهو مثبت شد..... نمیدونم شاید من ...

نه اخه ازمایش هونم منفی بود.نه اگر بده ناشکری نمیکنم اما فکر مراحل بارداری و ویار و زایمان و بعد زایمان و...

نه اخه ازمایش هونم منفی بود.نه اگر بده ناشکری نمیکنم اما فکر مراحل بارداری و ویار و زایمان و بعد زای ...

منظورم این بود نگران نباش ....بود یا نبود نگرانی تو کاری نمیکنه

همه بارداری ها که مثل هم نمیشن

منم همش جوش سقط و.... میزنم

همش میگم باز دکتر ...باز بستری میشی....باز اتفاقای بد

اگه میخواستم مثل تو فکر کنم باید کلا دور بچه رو خط میکشیدم

ولی مطمئنم دیگه این اتفاقا تکرار نمیشه چون تجربم بیشتر شده و آگاه ترم

همیشه اولش سخته قرارم نیست اتفاقا تکرار بشن

😊

یعنی ازمایش خون منفی بود بعد مثبت شد؟

اره عزیزم....اونم ۴ بارررر با فاصله ۴...۵ روزه

چند روز عقب انداختین بعد مثبت شد؟من 12 روزه عقب انداختم

بالای ۲۰ روز دقیق یادم نیست

شما به بی بی چک بذار اگه منفی بود پس خبری نیست

من بی بی چکام مثبت میشد

سینه هام درد میکرد شدید

حالم بد بود سرگیجه و.....

همش خوابم میومد

دقیقا تو امتحانام بود و همش برای اینکه خوابم نبره قهوه میخوردم.....

دقیقا حالتام یادمه