2777
2789
عنوان

سرفه شدید

2064 بازدید | 14 پست

سلام بعداز گذشت سه هفته ازسرماخوردگیم الان سرفه های خشک دارم شدید خیلی اذیت میشم دارو اسپری داروگیاهی هیچی خوبم نکرده توروخدا اکرکسی راه درمانی میدونه بیاد بهم بگه دعاش میکنم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم همینجوریه😭😭

شیر گرمو با نشاسته قاطی کن بخور

عرق پونه یه گلوپ

دم کرده گل ختمی

عرق تمشکم خوبه

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
پونه دم کن بخور عزیزم

پونه رو فقط نخوردم بقیه رو خوردم اینم امتحان میکنم ممنونم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
وای منم اینجوری شدم کلافه شدم بخدا

سرفه هات چندوقته هستن خشکن ؟؟مال من قشنگ ازتوسینم میادسرفه ام وخشک خشک 

عزیزم منم مثل تو اینطوری شده بودم .تو که باز خوبی من حدود۲ماه داشتم سرفه میکردم یعنی خواب و خوراک و زندگی واسه من نذاشته بود یعنی از خدا فقط یه مرگ میخواستم.تا اینکه یه روز از طریق ماهواره یه برنامه ای بود میگفت اگر سرفه های خشک و شدید دارین این شربتو بخورین.یک قاشق عسل با کمی اب جوش و لیمو تازه تو یه لیوان مخلوط کن.روزی دوبار اینو بخور یکی صبح و یکی هم بعد از ظهر بخور برای من که جواب داد عالی بود امیدوارم زودتر خوب بشی

تا اومدیم گرگا رو رام کنیم سگا شاخ شدن!
عزیزم منم مثل تو اینطوری شده بودم .تو که باز خوبی من حدود۲ماه داشتم سرفه میکردم یعنی خواب و خوراک و ...

خوردم اینم ولی بازم میخورم ممنونم 

پدر منم گرفته الان به هفتس اصلانم خوب نمیشه داغون شده الهی بمیرم براش 

انشالله خوب میشین بزودی

سرفه هات چندوقته هستن خشکن ؟؟مال من قشنگ ازتوسینم میادسرفه ام وخشک خشک 

دو هفته ای هستش اولش خشک بود الان یکم خلطم هس بخصوص شبا ک میخوایم بخوابم خیلی سرفه میکنم پسر کوچيکم دارم از خواب بیدار ميشه

واسه حل شدن مشکلاتمون یک صلوات میفرستین