2777
2789
عنوان

مجوز سزارین

710 بازدید | 18 پست

سلام من رحم دوشاخ دارم و 19 هفته با جفت قدامی و وزنم هم از اول بالا بود الان بدتر هم شده خیلی از زایمان طبیعی میترسم و دکترم فقط بیمارستان خصوصی عمل میکنه هزینه بیمارستان تقریبا 4 تومن میشه که بیشترشو بیمه میده فقط میگن 5 تومن هم دکتر خودش میگیره مگر اینکه مجوز سزارین داشته باشی کسی در این مورد اطلاعی داره؟

به امید زندگی بهتر

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو که بیمارستان خصوصی میخوای بری دکتر تو عوض کن خیلیا فقط هزینه بیمارستان میگیرن پول اضافه نمیگیرن ...

اخه کجا من تمام امیدم به بریچ بودن بود که رفتم گفتن سفالیک شده دارم سکته میکنم خیلی میترسم از سز نمیدونم چیکارکنم شنبه میرم پیش دکتر نمیدونم چجوری بگم که  پول زیاد نگیره 😔

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥

مجوز نمیخواد که والا منم مشکلی خاصی نداشتم وزایمانم طبیعی بود ولی خودم ترسیدم به دکترم گفتم میخام سزارین شم اونم تو مطب ازم یک وپونصد گرفت یه نامه بستری داد فرداش رفتم بستری شدم اومد عملم کرد خیلی راحت بیمارستان هم 2تومن ازم گرفت خصوصی بود

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
اخه کجا من تمام امیدم به بریچ بودن بود که رفتم گفتن سفالیک شده دارم سکته میکنم خیلی میترسم از سز نمی ...

تهران هستی؟ خصوصیا اکثر دکتراشون قبول میکنن 

والا من ترجیح میدم پولو به بیمارستان بدم تا دکتر طماع

تهران هستی؟ خصوصیا اکثر دکتراشون قبول میکنن  والا من ترجیح میدم پولو به بیمارستان بدم تا دکتر ...

اره تهرانم بابا عب نداره هرچقد باشه به بیمارستان میدم 

بنظرت برم دکتر چجوری راضیش کنم پول نگیره توخود بیمارستان وقت داده شنبه

اره تهرانم بابا عب نداره هرچقد باشه به بیمارستان میدم  بنظرت برم دکتر چجوری راضیش کنم پول نگیر ...

اگه مدل دکترش ازین زیرمیزی بگیراس که بعیده راضی بشه خیلی بهت لطف کنه یه تومن کوتاه بیاد 

مگه اینکه دکترتو عوض کنی 

اگه مدل دکترش ازین زیرمیزی بگیراس که بعیده راضی بشه خیلی بهت لطف کنه یه تومن کوتاه بیاد  مگه ا ...

هنو حرف نزدم.برم ببینم چی میگه

شما چند هفتته!؟

اخه خیلی دیرم هست باید زود مشخص بشه همچی