سلام من رحم دوشاخ دارم و 19 هفته با جفت قدامی و وزنم هم از اول بالا بود الان بدتر هم شده خیلی از زایمان طبیعی میترسم و دکترم فقط بیمارستان خصوصی عمل میکنه هزینه بیمارستان تقریبا 4 تومن میشه که بیشترشو بیمه میده فقط میگن 5 تومن هم دکتر خودش میگیره مگر اینکه مجوز سزارین داشته باشی کسی در این مورد اطلاعی داره؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
تو که بیمارستان خصوصی میخوای بری دکتر تو عوض کن خیلیا فقط هزینه بیمارستان میگیرن پول اضافه نمیگیرن ...
اخه کجا من تمام امیدم به بریچ بودن بود که رفتم گفتن سفالیک شده دارم سکته میکنم خیلی میترسم از سز نمیدونم چیکارکنم شنبه میرم پیش دکتر نمیدونم چجوری بگم که پول زیاد نگیره 😔
بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
مجوز نمیخواد که والا منم مشکلی خاصی نداشتم وزایمانم طبیعی بود ولی خودم ترسیدم به دکترم گفتم میخام سزارین شم اونم تو مطب ازم یک وپونصد گرفت یه نامه بستری داد فرداش رفتم بستری شدم اومد عملم کرد خیلی راحت بیمارستان هم 2تومن ازم گرفت خصوصی بود
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود