2821
2789
عنوان

کمردرد😥

189 بازدید | 23 پست

من دیسک ام زده بیرون یه مدت استراحت کردم خوب شد و بهتر شدم الان دوباره از امروز درد میکنه تمام پشت ام درد میکنه نمیتونم تکون بخورم دکتر هم گفته اگه بدتر بشه باید برای جراحی بیای  نمیدونم با این درد شدید الان چیکار کنم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم‌برو دکتر جلسه های فیزیو تراپی اب درمانی ورزش‌باشگاهی‌عمل نکن‌چند سالته؟ اخرین‌راهوعمله  نکن‌ایم‌کارو ب نظرم‌ 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
عزیزم‌برو دکتر جلسه های فیزیو تراپی اب درمانی ورزش‌باشگاهی‌عمل نکن‌چند سالته؟ اخرین‌راهوعمله  ن ...

استخر رفتم ولی دیگه سردرد میگرفتم نرفتم فیزیوتراپی رو بهم پیشنهاد نداد ۲۰ سالمه چند جا دکتر رفتم کلا ناامید شدم چون آخر یه گفت عمل کن اگر عمل کنم نمیتونم دیگه باردار بشم

ویتامین دی بخورین...شاید ویتامین دی پایین باشه...بعد از طب اسلامی استفاده کنین برای درمان...حداقل دو ...

هفته ای یه دونه میخورم 

والا یکی از دوستام همینجوری بود بعدا معلوم شد دیسک نبوده

نه من ام آر آی رفتم اصلا امکان اشتباه نیست سه تا عکس بودبرای من

[QUOTE=111449936]طب اسلامی هم یه درمانی داره از اونم استفاده کنین از سایت طب اسلامی هم دارو هاتونو بگیرین کاملا معتبر ...[/QUOTآهان ممنون امیدوارم جواب بده و عمل نکنم

اینو میخواستم امتحان کنم اما ترسیدم شما تا به حال رفتید؟

پدرم رفته. ایشون  دیسک کمر شدید دارن و گفتن بابد عمل بشه ولی اینجا رفتن و کمی بهترن

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده