2777
2789
بله 

موفق باشی عزیزم،ولی یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم اگه کلا دوس نداری استخدام بشی که هیچی ولی اگه جز برنامه هات هست به صورت جدی اول به فکر استخدام باش بعد ادامه درس،من خودمم همین چوبو خوردم اول ارشد گرفتم حالا دیگه سن می ره بالا ازدواج  و بچه و حوصله کم و ....دیگه شانس استخدام میاد پایین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشی عزیزم،ولی یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم اگه کلا دوس نداری استخدام بشی که هیچی ولی اگه جز برنا ...

خب ولا خیلی دوس دارم ارشدمو بگیرم بعد به فکر استخدامی باشم .هرچند حوصله کار ندارم بخاطر حرف دیگران ثبت نام کردم اما ارشد آرزومه قبول بشم و اینکه تلاشمو میکنم امید خدا به کمک خدا و توکل بر خدا قبول بشم اخه خیلی عقبمم باید ۴سال پیش ارشد میگرفتم 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم *موجیم که آسودگی ما عدم ماست 
نا امید نباش تلاش کن،چند نفر میخوان جایی رو که انتخاب کردی؟

پنحاهو شش نفر....هیی بیینیم چی میشه شانس ک نیست. راستی اگ نکته برداری از درس فلسفه داری بم بده منم نکته برداری از بقیه رو بت بدم

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            
خب ولا خیلی دوس دارم ارشدمو بگیرم بعد به فکر استخدامی باشم .هرچند حوصله کار ندارم بخاطر حرف دیگران ث ...

انشالله که موفق باشی عزیزم ولی چهار سالم که عقبی حواست باشه دو سالم که دانشجو باشی مواظب شرایط سنی استخدام باش از دستت در نره،الان خواهر شوهر من خیلی زرنگ بود تو درسش اول رفت سر همین کارای شخصی بعدم تا ارشد گرفت دیگه برا استخدام دولتی سنش رد شده همش حرص میخوره

فرصت نمیشه😔بنظرت این چن روز باقی مونده بخونم امیدی هس؟

از هیچی که مطمئن باش بهتره،خدا بزرگه بیشتریاسون سیاهی لشگرن،بعضی مواقع فقط کافیه تو یه ذره از بقیه پیش باشی،رشتت چی بود؟چند نفر میخوان؟

پنحاهو شش نفر....هیی بیینیم چی میشه شانس ک نیست. راستی اگ نکته برداری از درس فلسفه داری بم بده منم ن ...

من تجربی هستم عزیزم،انشالله که موفق باشی،پنجاه و شیش نفر خیلی خیلی خوبه،سه برابرظرفیت دعوت میکنن به مصاحبه میدونی چقد میشه همه تلاش تو بکن،من ....دارم واسه یه نفر میخونم

من تجربی هستم عزیزم،انشالله که موفق باشی،پنجاه و شیش نفر خیلی خیلی خوبه،سه برابرظرفیت دعوت میکنن به ...

مرسی عزیزم انشالله موفق باشی میگم ... ازمون بدیم من با هم گروهی هام که برای اون شهر زدیم رقابت میکنم یا در کل با همه؟

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            
مرسی عزیزم انشالله موفق باشی میگم ... ازمون بدیم من با هم گروهی هام که برای اون شهر زدیم رقابت میکنم ...

مرسی گلم،نه فقط افرادی رقیبت هستن که همون شهر خودتو انتخاب کردن کاری با بقیه نداری؟