نیلوفر۳۱۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 2429 عنوان بهم گفت کینه ای😔 783 بازدید | 13 پست مامانم گفت خیلی کینه ای هستی!بچه چیکار کنیم ک کارای بد و ناراحت کننده دیگران یادمون بره؟؟ که جلوی بدی حرفا و رفتار دیگران تاب بیاریم عصبی نشیم و همیشه مهربون رفتار کنیم خیلی دوست دارم اینجوری بزرگوار باشم!😔✌🏻میشه فقط راهنمایی کنید؟ نه سرزنش! 1398/08/16 | 22:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانلی811 عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 9721 ناراحتیت مال چند وقت پیش بود؟ برای تعجیل در امر فرج آقا امام زمان صلوات
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37176 خب به مامانت بگو کینه ای نیستی ولی آلزایمر هم نداری یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
sshiva عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4104 من همون موقع جوش میارم یچیزی میگم بعدم کلا یادم یمرهواصلا طرف بهم چی گفته بود😄 ولی اگا دعوا نکنم بشدت یادممیمونه و کینه ای هستم میخوام همش تلافی کنم 😁
arora عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 3833 بستگی داره خب اگه ضربه بدی زده باشه که معلومه به این زودیا فراموش نمیشه ولی چیزای پیش پاافتاده رو بیخیال تو ببخش و برا اون ادم دعای خیر کن ، حال خوبش بخودت برمیگرده مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...
نیلوفر۳۱۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 2429 ناراحتیت مال چند وقت پیش بود؟ سال پیش !اصلا حرف هایی ک همسرم تو عصبانیت بهم میگه حتی اگه بگه دعوا نکنیم و ارامش و بهم نزنیم بعد اون هر چی شع مدام میگمم ارامشتو بهم میزنم
نیلوفر۳۱۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 2429 من همون موقع جوش میارم یچیزی میگم بعدم کلا یادم یمرهواصلا طرف بهم چی گفته بود😄 ولی اگا دعوا نکنم بش ... دقیقا منم جواب نمیدم اما یادم میمونه
95ghazal عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 13252 والا همین بهتره هر چقدر فراموش کنی به قول خودت بزرگتر باشی بیشتر از مهربانیت سواستفاده می کنند
مانلی811 عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 9721 سال پیش ! اصلا حرف هایی ک همسرم تو عصبانیت بهم میگه حتی اگه بگه دعوا نکنیم و ارامش و بهم نزن ... به خدا بگو بگو فلانی این حرفو زد دلم شکست یا عصبی شدم یا ناراحت تو حالمو خوب کن بهم قدرت بده قوی باشم و بتونم فراموش کنم به تو میسپارم این حرفو خودت آرومم کن بعد که خواستی به روی طرف بیاری یادت بیافته بگو به خودت سپردم تو بهتر میتونی حلش کنی تا خودم برای تعجیل در امر فرج آقا امام زمان صلوات
sshiva عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4104 دقیقا منم جواب نمیدم اما یادم میمونه جز خودمون برا کس دیگه ای سخت نیست . جواب اینطور ادما رو با ادبانه باید همون موقع داد دهنشون سرویس شه
مانلی811 عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 9721 قربون امام حسن عسکری همیشه کسی بهت بدی میکنه اول خوبیاشو یادت بیار بگو فلان کارو کرد برام از خوبیاشون یه دیوار بساز اگه بدی دیدی یکیشو بکن نه کل دیوارو خراب کن برای تعجیل در امر فرج آقا امام زمان صلوات
نیلوفر۳۱۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 2429 قربون امام حسن عسکری همیشه کسی بهت بدی میکنه اول خوبیاشو یادت بیار بگو فلان کارو کرد ب ... ممنون عزیزم الهی خدا حفطت کنه
نیلوفر۳۱۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 2429 به خدا بگو بگو فلانی این حرفو زد دلم شکست یا عصبی شدم یا ناراحت تو حالمو خوب کن بهم قدرت بده ... اخه خدا انگار اصلا مارو نمی بینه من الان چند ساله عقدم نمیتونیم ازدواج کنیم هر چقذ دعا کردم نشدفقط هر روز چیز جدیدی به مسائل اضافه میشه!
مانلی811 عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 9721 اخه خدا انگار اصلا مارو نمی بینه من الان چند ساله عقدم نمیتونیم ازدواج کنیم هر چقذ دعا کردم ن ... حتما میبینه یه دفه میبینی انقد قشنگ همه کارارو راست و ریست کرد که خودتونم بمونین حتما مصلحتی هست که تو ازش خبر نداری و وقتی بفهمی میگی خدایا ازت ممنونم به خاطر این لطف بزرگ....الان نمیدونی حکمتشو.به حق فاطمه ی زهرا کارتون زودتر درست شه و برین سر خونه زندگیتون برای تعجیل در امر فرج آقا امام زمان صلوات