2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

1546 بازدید | 22 پست

سلام به همگی

ذخیره تخمدان اگر پایین باشه مراحل درمان چطوره ؟

من ازمایشش رو تازه دادم و نگرانم

ممنونم

لطفا برام دعا کنید که بارداری سالم و راحتی داشته باشم..بعد از یه سقط...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم. درمان خاصی نداره. امضام رو بخون‌.

انشاءالله که آزمایشت خوبه ولی اگه کم بود اصلا خودت رو نباز. ما برای بارداری فقط به یک تخمک بارور نیاز داریم. که با ورزش و تغذیه مناسب و صد البته لطف خدا محقق میشه. البته عزیزم من نه ورزش کردم نه دارو خوردم و فقط لطف خدا شامل حالم شد. خیلی ها از طب سنتی نتیجه گرفتن

ورزش هم تاثیر داره  چند وقته پیش یه مقاله ای خوندم در رابطه با تاثیر ورزش بر ذخایر تخمدانها

ممنونم ..

سعی می کنم دوباره شروع کنم

سلام عزیزم. درمان خاصی نداره. امضام رو بخون‌. انشاءالله که آزمایشت خوبه ولی اگه کم بود اصلا خودت رو ...

برای منم دعا کن 😭

فکر نمی کنم خوب باشه...اخه دکتر بهم وقت اورژانسی داده که برم ببینمش..😭😭😭 دیگه انقد گریه کردم حال ندارم😭

این جوری با خودت نکن. به خدا دوست من با ذخیره ۸ صدم با طب سنتی باردار شد. منم با ذخیره ۲ دهم. هر دو تامون هم طبیعی. ناامیدی بدترین درد هس! به خدا همش دست خداس... اگر کم بود که انشاالله نیست باید قوی و مصمم ادامه بدین و البته ivf خیلی به درد امثال من نمیخوره چون باعث میشه همون ذخیره پایین صفر بشه. گاهی اوقات فکر میکنم خدا خیلی من رو دوست داشت که ذخیرم کم بود چون شاید در غیر این صورت به ivf و ... فکر میکردم ولی الان کاملا طبیعی با لطف خدا باردار شدم

این جوری با خودت نکن. به خدا دوست من با ذخیره ۸ صدم با طب سنتی باردار شد. منم با ذخیره ۲ دهم. هر دو ...

امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی....

برای منم دعا کن 😔😔😔😔

این جوری با خودت نکن. به خدا دوست من با ذخیره ۸ صدم با طب سنتی باردار شد. منم با ذخیره ۲ دهم. هر دو ...

سلام من با ذخیره 0/12 به فکر تخمک اهداییم. بنظرتون اقدام کنم یا یکم بیشتر صبر کنم 

سلام من با ذخیره 0/12 به فکر تخمک اهداییم. بنظرتون اقدام کنم یا یکم بیشتر صبر کنم 

سلام. دوستم اگر سن تون پایین هست به نظرم صبر کنید من خیلیا رو در اطرافم دیدم که طبیعی باردار شدن. فقط به خدا توکل کنید. باور کنید اگر خدا نخواهد همون اهدایی هم نمی گیره. با تغذیه مناسب و  ورزش سعی کنید بدنتان را آماده نگه دارید. در موارد ما خیلی طب سنتی جواب میده. ولی دوستم اول و آخر فقط خداست. خواست خدا باید باشه