2777
2789
عنوان

مرگ نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 76 پست
میگن مریضی متابولیک هستن من و شوهرم دخترعمو وپسرعمو هستیم پچرا یه پسر سالم دارم چرا نوزادم ازم میگیر ...

ازدواج فامیلی این مشکلات و داره عزیزم

فامیل ماهم مثل شما سه تا از بچه هاشواز دست دادحتی اخری شش ماهه شد ولی نموند

اخر سر ،رفتن تهران دکتر خوب وکلی خرج و دوا درمون تااینکه بچه چهارمش موند الان 8 سالشه پسرش

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم حالت که بهتر شد برو یه پزشک خوب پیداکن و باهمسرت تحت نظرش باشین و دیگه تا مطمئن نشدی باردار نشو

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

ای بابا چرا بزرگش میکنین. حتما مصلحت خدا بوده عزیزم. باید اینقدشهامت داشته باشی که .....

ناراحته فقط خدا بهش صبر بده:)

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد                         سعادت ان کسییابد که از تن ها بپرهیزد
خواهرت برای بچه دوم هیچ درمانی نکرد؟امینوسنتزنکرد؟

چرا همه ازمایشات قبل و بعد بارداری رو انجام داد. تو شش ماهگی کمی نارسایی جفت پیدا کرد و بین سن حاملگی و سن نوزاد، سه هفته تفاوت ایجاد شد. بچه اولشم نمیدونم نارسایی جفت داشت یا نه. دکتر تشخیص نداد. ولی این سه هفته رو بین سن‌های حاملگیش تفاوت داشت.

تو بارداری گفتن این بچت با اون فرق داره شرایطش و خوبه. الانم بدنیا اومده. ظاهرا خوبه همه‌چیش. چکش کردن تو بیمارستان و امروز مرخصش می‌کنن. ولی ما همچنان استرس داریم

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
چرا همه ازمایشات قبل و بعد بارداری رو انجام داد. تو شش ماهگی کمی نارسایی جفت پیدا کرد و بین سن حاملگ ...

ان شالله که سالمه.حق دارین استرس داشته باشین.شرایط سختیه.درخواست دوستی دادم لطفاقبول کنید.مرسی

خدایاشکرت بابت همه چیز......انچه دلم خواست نه ان میشود.هرانچه خداخواست ان میشود
اونیکی علاعمش چطور بود حالا چطوره

بی حالی بدن که عاملش همون تشنج بود. بعدم که معلولیت ذهنیش خودشو نشون داد. الان هفت سالشه ولی مثل یه بچه سه سالست

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
ایشالا که اون سالمه .من بچه هام همون اول تولد حالشون بد میشه وتو کما میرن اولی شیس روز دومی ده روزش ...

عزیزه دلم خدا صبرت بده...با پزشک صحبت کن اگه جنسیت دختر اینجور میشه برات یه بچه پسر دیگه باردار شو‌....هم برا خودت سخته بچه نمونه هم اون بچه مظلوم گناه داره که عمرش ب دنیا نباشه...آرزو میکنم خدا به زودی دامنت و سبز کنه و عمر طولانی به فرزندت بده

من فقط به ظاهر زنده ام ولی ...ای خدا  به درگاهت چه گتاهی کردم که لایق این همه دردم

عزیزم اولشه و همه ی خانم‌های تازه زایمان کرده افسردگی میگیرن.چه برسه کخ تو همچین شرایط بدی هم قرار گرفته باشن. درکت می‌کنم بخدا. ولی... ولی... ولی... تو یه امید بزرگ داری! پسرت! خیلی ها تک فرزندن و این انتخاب خودشون بوده. انشاالله خدا خودش بهت صبر بده و بچه‌های زیاد بهت بده. ولی اگرم نشد، غم به دلت راه نده. دلت رو به داشته‌هات گرم کن. سخته ولی این که بتونی قدرت زیادی میخواد و داشتن این قدرته که تو را از بقیه متمایز می‌کنه. خدا بهت خیلی چیزا داده. چیزای زیادی که اگر نبودن زندگیت سخت‌تر بود. به همونا دل ببند و از خدا بخواه برات حفظشون کنه. یه لحظه فکر کن فرزندی نداشتی! درسته سخته تصورش ولی خیلی ها هستن که تو شرایط شمان و فرزندی ندارن. 

خواهش می‌کنم بخاطر پسر گلت زودتر به زندگی عادی برگرد

آخ بمیرم برادلت عزیزم توفامیلای ماهم یه خانومی بود که هرچی دخترمیاوردمیموندولی چندتاپسر روهمینجوربی دلیل ازدست میدادبعدها بعد کلی دوا و درمان و آزمایش گفته بودن شیرمادرباعث مرگ پسرامیشه وسرآخریه پسرآورد بهش شیرخودشوندادزنده موند

یا من اسمه دوا و ذکره شفا
من فقط به ظاهر زنده ام ولی ...ای خدا  به درگاهت چه گتاهی کردم که لایق این همه دردم

خوبی عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین