پارسال یازده تیر دختر شیش روزام رو ازدست دادم امسال دوازده ابان دختر دیگه ای از دست دادم بهم بگید خدا و عدالتش کجان که نوازدمو از بغلم میگیره اونم یهوی من چیکار کنم به کی شکایت خدا رو بکنم چرا بچه هامو ازم میگیره چرا اخخ چرا دختر نازنینم پرکشید رفت پیش ابجیش .من تنها گذاشت هفته پیش این موقع تو بغلم بود شیر میخورد چرا اخه چرا چرا بهم دادی وازم گرفتی .یهوی اونم بچه هام میخوابن بعد بی حال میشن بعد تو کما میرن ودیگه برنمیگردن .دردم چطور درمان کنم اخه
میگن مریضی متابولیک هستن من و شوهرم دخترعمو وپسرعمو هستیم پچرا یه پسر سالم دارم چرا نوزادم ازم میگیر ...
دقیقا خواهر من و شوهرش پسرعممو دخترعموان. عزیزم، بخدا میدونم خیلی سخته. ولی شکر کن بچه سالم داری. خواهر من تازه دومی رو زایمان کرده با هزار استرس که نکنه مثل اولی باشه. خدارو شکر بچه اول شما سلامته. خدا حفظش کنه. دلت شکسته برای خواهرم دعا کن. دعا کن پسرش سالم باشه. خواهرم میگه فقط کااااااش این یکی سال باسه دیگه بچه نمیارم.
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دقیقا خواهر من و شوهرش پسرعممو دخترعموان. عزیزم، بخدا میدونم خیلی سخته. ولی شکر کن بچه سالم داری. خ ...
ایشالا که اون سالمه .من بچه هام همون اول تولد حالشون بد میشه وتو کما میرن اولی شیس روز دومی ده روزش بود یهو بی حال میشه کلا گریه نمیکنه همش خواب الود بعد یپتشنج بعد کما میرن دوروز بستری ومیمیرن.بهم میگن احتمال جنس دختر اینطو میشه
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین