سلام من ترم اول دانشگاه هستم.تو دعواها ساکت میمونم چون هیچی ب ذهنم نمیرسه.یه گروه مال بچه های کلاسمون توی تلگرام داریم که چند روز پیش داخلش چت میکردیم و من فقد گفتم فلان دختر ک توی کلاس عمومیه میشناسین؟و گفتم ی جوریه خیلی راحته...بعد یکی از دخترهای داخل گروه میره پیام منو ب دختره نشون میده و میگ این پشت سرت حرف زده(مث اینک بخاطر رفتارش حرف پشت سرش زیاده)بعد اومد باهام ب دعواشد و گفت ب تو ربطی داره ک من جوریم؟منم گفتم ن.گف دیگ گ.و.ه خوری نکنی منم فقد گفتم احترام خودت نگهدار من قصد بدی نداشم.بعد چون خیلی دنبال شر هس ب بقیه گفته ک میخاد شنبه دوباره بیاد دعوا...من ب خانوادمم نگفتم چون گفتم بدترنشه.حالا اگ اومد دعوا بنظرتون چیکارکنم؟من آبروم واسم مهمه همه منو میشناسن...بنظرتون چی بهش جواب بدم ک دهنش بسته بشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب عزیزم نباید توی گروه میگفتی. الانم بهتره همکلام نشی باهاش حرف باده هواست از همچین آدمهایی دوری کن بهتره مادرتون هم در جریان بذارید یا هرکسی که توی خونه باهاش راحت ترید