2777
2789
عنوان

خرافات

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 42 پست
من یه بار اینی که میگم و تو یه تاپیک گفتم از اون روز تو کل سایت پیچید تو قسمت عجیب ترین ها و چندش تر ...

منم اینو شنیدم از یکی که قدیما عروس شب عروسیش شکر میزده به...... میداده داماد بخوره تا بعد ها به حرف عروس گوش کنه😂😂😂😂😂

یکی هم اینکه شب عروسی عروس پا دامادو لگد کنه و یا برعکس. طرف به حرفش میشه من لگد کردم بعضی جاها به حرف منه😁😁نمیدونم تاثیر داشته یا نه

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای ینی میندازه زیرچیزش ینی نبات چیزی میده شوهرش

اصلشو نمیدونم بیشتر مال قدیما بوده

من موقع عقدم خاله مامانم پیرزنه مجبورم کرد منم گذاشتم تو یه پلاستیک و موقع نشستن گذاشتم بین پاهام بیرون شلوارم آخه اصلا نبات اونجا باشه اصلا نمیشه بشینی

بعدم مگه شوهرا اونجا خودشو لیس نمیزنن که میگین اوق و اینا

زانوهاتو بغل نگیر قیچی را باز وبسته نکن بچه تو اینه نگاه نکنه حتی یادمه کوچیک بودم مامانم اینا موهاش ...

عه اره منم شنیدم بچه کوچولو رو نباید بگیری جلوی ایینه

باسایه تون بازی نکنید

موقع جارو زدن نزنید به پای کسی باهاش لج میشید

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
من یه بار اینی که میگم و تو یه تاپیک گفتم از اون روز تو کل سایت پیچید تو قسمت عجیب ترین ها و چندش تر ...

منم شنیدم دوروبرم کسایی بودن انجامم دادن 😷😷😷یه بنده خدایی گذاشته بودبعدش باشرتش دراورده بودگذاشته بودگوشه ای ازاتاق مامانشم حواسش نبودشرت ونبات شسته بودای دنبالش میگشت غصه میخورد

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
منم اینو شنیدم از یکی که قدیما عروس شب عروسیش شکر میزده به...... میداده داماد بخوره تا بعد ها به حرف ...

لگد زدن را منم شنیدم یه جام دیدم مو قع خطبه فامیل عروس اون توری که روش قند می سابن را می دوختن با سوزن که مثلا دهن مادرشوهر دوخته بشه اهان عسلم میگن گاز بگیری انگشت طرف را 

اومدیم و عروس ترشح یا عفونت داشت 😷😷😷😷

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

وقتي چشمت به ماه بيفته،نبايد تو صورت كسي نگاه كني،چوون طرف ميميره،بايد اول به كف دستت نگاه كني. اون قديما كه آب لوله كشي نبوده،يكي كه ميمرده، هركي تو روستا آب تو دبه و قابلمه داشته خالي ميكرده كه نحسي نگيردش،