2777
2789
عنوان

آرایش عروسی

233 بازدید | 20 پست

اومدن روز عروسی خانواده شوهر جلو من پچ پچ  میکنن ک ارایشش خوب نیست روز بعدش ک باز آرایشگر آرایشم کرده بود میگن اره فلان بود اینطور بود منم گفتم نظر شما مهم نیست مهم نظر شوهرمه ک پسندیده خودم می‌دونم ک خوشگلم شما هم اعتراف کنین دیگه .خیلی ناراحت شدم خداییش .حالا بعد نه ماه دختر خاله هاش و خواهر شوهرم میگن اره آرایشگرت اصلا خوب ارایشت نکرده گفتم ک همه گفتن ک خیلی خوشگل شدی چطور گفتن نه تو نمیدونی خوب نبود ینی عصبی شدم داغون ولی کنترل کردم خودمو .چیکار کنم از دستشون فقط بلد ایراد بگیرن ک اره یادته شب عروسی خوب نبودی در صورتی ک همه فامیل گفتن زیبا شدی از این رو به اون رو چشونه اینا.بنظرتون از حسودیه یا کلا اینطورن از همه ایراد میگیرن؟؟؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم حانواده همسر شمان ، اونا رو شما بیشتر میشناسید ک همه ما اینطورن یا از حسودیه ، 

ولی اگر قرار با هر حرفی ب هم بریزی داغون میشی 

باید بی تفاوت ب حرفها بود تا ب ارامش برسی

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

اگه یه بار بود میگفتم چیزی نگی ولی چون چند باری دائم میگن...یه کلمه بگو از روی حسودی انقدر حرف نزنید...اینجوری همه میگن به عروسشون حسودیشون میشه...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

وقتی مطمئن هستی خوشگل بودی چرا حرص میزنی و بحث میکنی؟؟ 

این عصبی شدنه، یطور تاییده حرف اوناس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خیلی بیشعوریه حتی اگه خوبم نبود نباید میگفتن ... آرایش دختر خاله من افتضاح بود تا حالا اونجوری ندیده بودم ولی هیچ کس به روش نیاورد

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

حرص اگه بخوری و بفهمن که تونستن عصبی ات کنن آتو دادی دستشون و امکان داره بازم بگن.

اگه یه بار دیگه گفتن با خنده بگو مهم نظر خودم بود که کاملا راضی بودم.

اصلا عصبانیت و ناراحتی تو چهره ات نشون نده