2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هفته ٣٥ ام ، استرس دارم ، بين زايمان طبيعي و سزارين هم هنوز موندم

اخه اصلا قبول نمیکنن سزارین من با دکترم حرف زدم میگه مشکلی نداری سزارین نمیتونی باشی بیمارستانمم صحبت کردم میگه بی دلیل سزارین نمیشه

الان دیگه دکترتون مشخص کرده که طبیعی میتونید یانه! من هفته ۳۱ام برای دوهفته دیگه سونو دارم میخوام ...

اره تو سونو هم گفت سفالیکه هم طبیعی میتونم حالا بری هم به شما میگه

اخه اصلا قبول نمیکنن سزارین من با دکترم حرف زدم میگه مشکلی نداری سزارین نمیتونی باشی بیمارستانمم صحب ...

منم مشكلي ندارم ، بيكارستان دولتي اصلا نميذارن ، خصوصي ها ميذارن ، 

ببين من خيلي خيلي طبيعي دوس دارم 

اما فقط بخاطر ترسشه كه نميرم 

اگه ترست در حدي كه ميتوني غلبه كني و دور و بريات طبيعي بودن حتما طبيعي انجام چون خيلي خيلي بهتره ... 

اره تو سونو هم گفت سفالیکه هم طبیعی میتونم حالا بری هم به شما میگه

انشالله که موقعیت بچم و خودم خوب باشه بتونم طبیعی دوس دارم و زیاد بهش فکر نمیکنم که بترسم 

سعی نکن زیاد راجبش فکر نکنی بسپار به خدا 

خودش داده خودشم کمک میکنه انشالله 

خدا کمکمون کنه چطوری میتونیم زنده زنده زور بزنیم با اون همه درد

تاحالا تجربشو نداشتم ولی طبعا وقت زایمان خودبخود بدن فشار میاره و بی اختیار زور زده میشه، بزار برات مثال بزنم مثل یبوسته😆 سعی میکنی زودتر ازش خلاص شی و میبینی عه تموم شد

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
انشالله که موقعیت بچم و خودم خوب باشه بتونم طبیعی دوس دارم و زیاد بهش فکر نمیکنم که بترسم  سعی ...

منم دلم میخواد طبیعی بشم ولی میگم اگه نتونم اینهمه دردم بکشم اخرش ببرن سزارین خوب از اول سزارینم کنن

منم مشكلي ندارم ، بيكارستان دولتي اصلا نميذارن ، خصوصي ها ميذارن ،  ببين من خيلي خيلي طبيعي دو ...

نه بابا من بیمارستانم خصوصیه یعنیییییییییی هر چقدر اصرار کردم گفتن نه که نه تازه باید دکترت بنویسه و مدرک داشته باشی مثل پرونده پزشکی یا سونو