2777
2789
عنوان

لگد زدن هاي ني ني بياين بهم بگيد چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست
اخييي من دختر خواهرم يكيشون خيلي تنبل بود🤣 البته وقتي به دنيا اومد يعني كلي بچه جبران كرد وقتي به چ ...

عه امیدوار بودم دنیا هم اومد همینجور تنبل و آروم باشه 😥قربونت ایشااله پسرِ شمام بسلامتی دنیا بیاد

من حرکتهاشو از هفته ۱۶حس کردم قربونش برم الان که بزرگتر شده وقتی یه ضربه به شکمم میزنم متقابلا جواب ...

اخي ناززي يعني دل ادم ضعف ميره واسشون مخصوصا وقتي جواب ميدن 🥰🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واييي شما ديگه لحظه ديدار نزديكهه جاش كوچيك شده بچه😁 انشالله به سلامتي

اره قربونش برمم جاش خیلی تنگه !!ممنون عزیزممم !انشالله شما هم بسلامتی این دوران پشت سر بزاری

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

نی نی من از ۱۴.۱۵ هفته تقریبا لگد زد ولی از ۲۰ هفته تا الان ک ۲۴ هفنه ام زورش سه برابر شده 

اینقد محکم میکوبه  نگو منم  دلم ضعف میره چون به صدای من شدیدا عکس العمل نشون میده 

دوستش دارم میدونی دوستش دارم

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
الان هفته چندي حس ميكني؟

الان که زوده واسه من.آخر چهارده هفتم. اما یه چیزی مث کرم احساس میکنم😂

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
خيلي حس فوقالعاده اي خصوصا وقتي كه باهاش حرف ميزني و لگد ميزنه 🥰انشالله تجربه كني هر زمان كه دوست د ...

فدات مرسی عزیزم ایشالا نی نیت به سلامتی بیاد بغلت ♥😍😍😗😗

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم  

منم از هفته شونزدهم حسش میکنم  دیروز کار داشتم زیاد دراز نکشیدم. ک لگد بزنه موقع خواب گفتم بزار ببینم در چ حاله همین ک باهاش حرف زدم اینقد لگد زد ک نگو خوابمو خراب کرد 😏😂😂😂

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
منم از هفته شونزدهم حسش میکنم  دیروز کار داشتم زیاد دراز نکشیدم. ک لگد بزنه موقع خواب گفتم بزار ...

اي جونم اره شبا وقت خواب شيطون ميشن🤣پسر منم شبا نميزاره مامانش بخوابه