2777
2789
عنوان

درمان بدیدددددددد

59 بازدید | 6 پست

سلام خانم گلا

من نزدیکه 13ساله ازدواج کردم و یه دختر ده ساله دارم

همیشه میگفتم فقط همین یه دونه، شرایط بده و هنر کنم همین یکی رو درست کنم....واسه همین رفتم دنبال ادامه تحصیلم

گذشت و گذشت تا اینکه دیدم این چیزی که من باهاش زندگی میکنم بیشتر شعار و رویاست تا واقعیت 

هر روز بیشتر با مشکلات تک فرزندانی مواجه شدم، تنهایی های دخترم، مراقبتها و مسولیت های من در قبال یه دونه بچه ام، مهارتها و توانایی هایی که دخترم بخاطر تک فرزندی نتونسته بود بدست بیاره و... 

تا اینکه کم کم مشکلات خودمم شروع شد، دوره هام خیلی بهم ریخته بود. حجم خونریزیم شدید بود، کل ماه رو انگار پریود بودم

رفتم دکتر زنان گفت هورمونهات بهم ریخته و تنها راهش بارداریه

قبول نمیکردم

گفتم هرجور شده دارو بدید، سه سال دارو خوردم همین که قطع کردم دوباره برگشتم سر خونه اول و دوباره دکترم همونو گفت رفتم یه دکتر دیگه هم باز همون حرف دکتر خودمو زد

الان نزدیک دوساله تو اقدامم، از طب سنتی بگیر تا دارو و... هیچ کدوم جواب نداده

همش فک میکنم چون ناشکر بودم اینجوری شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی بچه های تک فرزند و توانا دیدم! بعدشم فکر نکنم شعار باشه حرفتون ، تو این شرایط اقتصادی و فرهنگی که گریبان جامعمون رو گرفته به نظرم واقعا همون یدونه رو بزرگ کردن هنره! ما الان آینده ی خودمونو نمیدونیم چه برسه بچه ای که هنوز به دنیا نیومده

من خیلی بچه های تک فرزند و توانا دیدم! بعدشم فکر نکنم شعار باشه حرفتون ، تو این شرایط اقتصادی و فرهن ...

اتفاقا دختر منم خیلی توانایی داره آدم مستقلیه  اهل هنر و کتابه

اما میشینه گریه میکنه، زار میزنه از تنهایی میناله

یه سری موارد روانشناختی هم هست که مال تک فرزندیشه

مث اینکه نمی تونه از حقش دفاع کنه، چون همیشه همه چی مال خودش بوده انگار بلد نیست

از اون گذشته مشکلات جسمی خودم خیلی داره اذیتم میکنه