2777
2789
عنوان

زندگی سگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 24 پست
ینی شمامیگی پولشوجای دیگه خرج میکنه؟

به نظرت گداها پولاشونو چیکار میکنن؟ پولاشونو قایم میکنن در ظاهر افتضاح میخورن و میپوشن که بگن پول ندارم. تا حالا هم نتونستم ثابت کنم که دختر باز یا زن بازه. در ظاهر ارومه.

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت گداها پولاشونو چیکار میکنن؟ پولاشونو قایم میکنن در ظاهر افتضاح میخورن و میپوشن که بگن پول ند ...

خبمثلا میخوادپس اندازکنه برا کی؟آدم بایدتولحظه زندگی کنه وخوش بگذرونه

به خداخرجاگرونه من خودم نزدیگ 4تومن درآمددارم باورتون میشه اصلا نمیدونم کجاخرج میشه 

خوب شما پولتو خرج میکنی بعد میگی ندارم این اصلا خرج نمیکنه جز پوشک بچه بعد میگه ندارم.

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
به نظرت گداها پولاشونو چیکار میکنن؟ پولاشونو قایم میکنن در ظاهر افتضاح میخورن و میپوشن که بگن پول ند ...

نه رفیق بازه نه دختر باز.خیالت راحت.

فقط خسیس هست همین.

ماهم داریم نمونه شو.

خبمثلا میخوادپس اندازکنه برا کی؟آدم بایدتولحظه زندگی کنه وخوش بگذرونه

شما متاهلی؟ والا هیچی از خودش نداره نه ماشین نه خونه . البته داره ها ماشین و خونه ولی به اسم ننه باباش. کوفت هم از خودش نداره.

نه رفیق بازه نه دختر باز.خیالت راحت. فقط خسیس هست همین. ماهم داریم نمونه شو.

چی بگم والا.