2777
2789
عنوان

مثل خدا شدن

132 بازدید | 15 پست

سلام

با چه صفات و ادم میتونه مثل خدا باشه؟ 

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

با چه صفات و رفتاری

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخشنده باشه بی توقع 

پوشاننده ی عیوب مردم باشه 

مطلقا حسد و بخل و کینه و ترس نداشته باشه

البته اساسا انسان نمیتونه مثل خدا باشه چون ظرفیت وجودی انسان این اجازه رو نمیده ، اما میتونه در جهت خدایی رفتار کردن حرکت کنه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
آفرین . بذار منم تکمیل کنم حرفتو . بهترین راه بندگی هم شکر گذاری مداومه 

اونم موقعی ک از ته دل شکرش کنی و همه چیزو دیواری دست خودش ی لذت خاصی داره

احساس می‌کنی پشتت خیلی محمکه

زندگی دو نیمه است...نیمه اول در انتظار نیمه دوم...نیمه دوم در حسرت نیمه اول.......

وقتی بنده ای خدارو خوب بشناسه و دوسش داشته باشه و ب حرفاش گوش بده کم کم سعی میکنه ی بنده ی خدایی باشه دلش باخداباشه کارایی که اون میگه بکنه کارایی که اون میخوا بکنه صفاتی که خداداره کم کم در وجودش متجلی میشه البته که در میزان انها فاصله ای ب اندازه زمین تااسمان هست ولی وقتی میببینه خدا مهربونه اونم بابنده های خدامهربونه وقتی میبینه بخشندس اونم سعی میکنه در برابر بندگان خدابخشنده باشه وقتی خداسترالعیوب بندشم عیوب دیگران و حفط میکنه و.......

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

استارتر عزیز ببخشیدسوالامو تو تاپیکت میپرسم

دوستان من چند سال پیش از یهه مغازه ای خرید کردم و حدود چهارپنج هزار تومن پول کم اوردم قرار شد براش ببرم

متاسفانه یه مدت پشت سر هم کار برام پیش اومد و کم کم فراموشم شد..الان هرچی میرم ن مغازشو پیدا میکنم ن قیافه صاحبشو یادمه..من چجوری باید این دینو از گردنم بردارم؟

استارتر عزیز ببخشیدسوالامو تو تاپیکت میپرسم دوستان من چند سال پیش از یهه مغازه ای خرید کردم و حدود ...

از جانبش صدقه بده

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
استارتر عزیز ببخشیدسوالامو تو تاپیکت میپرسم دوستان من چند سال پیش از یهه مغازه ای خرید کردم و حدود ...

خؤاهش میکنم.صدقه بنداز

ادم از لحاظ صفات ذاتی نمیتونه مثل خدا باشه.چون خدا نه جسم،نه روح

اما از نظر صفات افعالی میتونه مثل بخشندگی

۰۵۱۳۲۰۲۰پاسخوگوی مسائل شرعی بعد از صدای اپراتور عدد یک وسپس دوروبزن پاسخگوی خانم جواب میده

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔