2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمت کیلینیک روهشتک چی روبایدبزنیم

هشتک نداره . اول برو کلینیک سوالتو بزار فکر کنم مشاور کودک ونوجوان بتونه راهنمایی کنه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

عزیزم

من روانشناسی کودک بلدم

خط خطی کودک بخاطره عصبانیت و خشونته

اگر شخصع خاصی رو خط خطی میکنه ینی اونو دوست نداره

اگرم هرچی عکس میبینه خط میزنه ینی از یه نفر ، ی چیزی دیده یا ب هرحال کسی ازیتش کرده

ب چشمش آدما یجور اومدن و دلش میخاد عصبانیتشو رو همه خالی میکنه

یا ممکنه پیش فعال باشه

دلیل زیادداره

و پسره دوسال عزیزم😀😄 خیلی کوچیکه

بچه تواون سن فقط خط خطی بلده

۳ سال و سه و نیم سال ب بالا میشه از نقاشیش متوجه شد

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
عزیزم من روانشناسی کودک بلدم خط خطی کودک بخاطره عصبانیت و خشونته اگر شخصع خاصی رو خط خطی میکنه ین ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتت. خودمم فکر میکنم برا علاقه ب خط کشیدنه. ولی در کل بچه ی عصبی هست، بعضی وقتا هم خودشو میزنه اگه اجازه ی کاری رو بهش ندیم. 

ممنونم عزیزم از توضیحاتت. خودمم فکر میکنم برا علاقه ب خط کشیدنه. ولی در کل بچه ی عصبی هست، بعضی وقتا ...

چیزی بلد نیست فعلا بکشه

ولی خب از اون خط خطی هاش مشخص میشه

هرچی تندتر خط خطی کنه ینی عصبانیتش بیشتره

و بستگی ب رنگ هایی ک انتخاب میکنه داره

ک با چ رنگی خط خطی میکنه

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕