2777
2789
عنوان

خانمای تبریزی

171 بازدید | 30 پست

سلام من خیلی زیاد ترشی بادمجون امروز درست کردم فقط من اب کرویز باسرکه ریختم ولی هرچی میگردم فقط تودستورا سرکه ریختن الان کلی استرس دارم که خراب بشن چیکارکنم شما نمیریزین اب کرویز لطفا جواب بدین

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

لطفا این تاپیک و گزارش بزنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3465806/خببببر

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش,اگه همه مواد ترشی خوب و اندازه باشه, بادمجون ها رو زیادی نپخته باشی,اصلا خراب نمیشه

ما هم اب کرویز میریزیم هم سرکه. سرکه کمتر میزنیم به عنوان بقول ترکها مایا😄

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
نگران نباش,اگه همه مواد ترشی خوب و اندازه باشه, بادمجون ها رو زیادی نپخته باشی,اصلا خراب نمیشه ما ه ...

وای خوش خبر باشی یعنی اب کرویز هم میریزی شما براظرف کوچیک چقدر سرکه

مامان من ب لیته اش یکمم دشاب میزنه😋 محشر میشه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

فقط سرکه زدنی,باید نسبتا زیاد پخته شه,چون سرکه زنده نگه میداره,برا همین نمیزاره به مرور شل بشه یا له بشه

ولی آب کرویز ریختنی بهتره یکم کمتر پخته بشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
فقط سرکه زدنی,باید نسبتا زیاد پخته شه,چون سرکه زنده نگه میداره,برا همین نمیزاره به مرور شل بشه یا له ...

دوتاشم زدم عین هفت بیجار ممنون دوستم ایشالا فرج خیر منو خوشحال کردی خدا خوشحالت کنه😍😍😍😍

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز