2777
2789
عنوان

چرا پسرا ...!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 93 پست
هست اصلا؟ آره نشون بده

هست عزیزم

ولی متاسفانه همسرمه😊😊😊😊

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هست اصلا؟ آره نشون بده

عزیزم چن سالتونه؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
هست عزیزم ولی متاسفانه همسرمه😊😊😊😊

خسته نباشی

یعنی نیست دیگه

اونم که هست اشغال شده

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
خسته نباشی یعنی نیست دیگه اونم که هست اشغال شده

ب خدا انقد پسر خوب هست

برای دوستی منظورته؟؟

ب خدا انقد پسر خوب هست برای دوستی منظورته؟؟

برای هر چی  

نه دیگه برای زندگی

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین

من در هیچ یک از دسته ها جای ندارم 

جای شکرش باقیست🚶

یک عدد جوان مذکر(👦) ایرانی که با ۲۲ سال سن الان سرباز۰ِ دوستانی که میگن ی موجود مذکر تو نی نی سایت چیکار می کنه من حوصلم سر رفته همین منم جای داداشتون یکم جمو جور تر بشینین منم جام شه 🙃قول میدم کم حرف بزنم بیشتر گوش کنم🤐 
من در هیچ یک از دسته ها جای ندارم  جای شکرش باقیست🚶

انقدر این تاپیک قدیمیه که یادم نیست چی بود اصلا  

انقدر این تاپیک قدیمیه که یادم نیست چی بود اصلا    

همون بهتر یادت نیست در این تاپیک برا پسرا شرف نزاستی خانوم😅😂

یک عدد جوان مذکر(👦) ایرانی که با ۲۲ سال سن الان سرباز۰ِ دوستانی که میگن ی موجود مذکر تو نی نی سایت چیکار می کنه من حوصلم سر رفته همین منم جای داداشتون یکم جمو جور تر بشینین منم جام شه 🙃قول میدم کم حرف بزنم بیشتر گوش کنم🤐 
همون بهتر یادت نیست در این تاپیک برا پسرا شرف نزاستی خانوم😅😂

تقصیر خود پسراس

سلام همه مدل ادمی هست اتفاقا همینا که گفتی تو دخترا هم هست

ولی دلیل نیمشه همه دخترا این مدلی باشن 

بهتره برای پیدا کردن ادم مناسبت اول معیارهای مناسب انتخاب همسر رو تحقیق کنی یاد بگیری بعد طبق اون اصول انتخاب کنی  حتما ادم مناسب سر راهتقرار میگره البته ذهنیت هم مهمه اگر ذهنت باشه  پسر خوب نیست مطمینن همه پسرای نامناسب سر راهت سبز میشن.برای داشتن ادم خوب خودتم باید خوب باشی اینم مهمه

چراااااا آخه چرااااااااااا؟😭😭😭😭😭😭 فعلا داره جولون میده بذار بیاد بگیرتم میدونم باهاش چیکار کن ...

اونی که اینجور میکنه عاخه به درد گرفتنم نمیخوره :/

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

والا واسه من که دو سال شاهزاده سوار بر اسب سفید بود

همه جوره عالی

یهو عوض شده حتی نمیدونم چشه

اصلا هم قهر اینا نداشتیم

میگه غار تنهاییمم

مشکلشم خانوادشن

این وسط منم که دارم اذیت میشم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
والا واسه من که دو سال شاهزاده سوار بر اسب سفید بود همه جوره عالی یهو عوض شده حتی نمیدونم چشه اصل ...

ای بابا چه بد

پیش مشاور نرفتین؟