2777
2789
عنوان

چرا پسرا ...!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 93 پست
چراااااا آخه چرااااااااااا؟😭😭😭😭😭😭 فعلا داره جولون میده بذار بیاد بگیرتم میدونم باهاش چیکار کن ...

لجبازن ولی دوستشون داریم  

نمیتونیم کاری کنیم 

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
لجبازن ولی دوستشون داریم     نمیتونیم کاری کنیم

اصلی مشکل بودو دا😥😥😥

اوایل که دوسش نداشتم انقد مهربون بود😢

حالا خیالش راحت شده داره اذیتم میکنه😒😒😒😒

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لجبازن ولی دوستشون داریم     نمیتونیم کاری کنیم

تو عقد کردی؟

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اصلی مشکل بودو دا😥😥😥 اوایل که دوسش نداشتم انقد مهربون بود😢 حالا خیالش راحت شده داره اذیتم میکن ...

مختو زد اخرش   

بیشتر اون    

آره خوب اونم خیالش راحته که مال اونی🤕

ینی رل منم بعد عقد بدتر میشه؟🤕🤕🤕🤕😢😢😢😢

آره خوب اونم خیالش راحته که مال اونی🤕 ینی رل منم بعد عقد بدتر میشه؟🤕🤕🤕🤕😢😢😢😢

نه عزیزم 

بهش بگولجبازیو بزارکنار 

بیشتر اون    

من سیاستم صفره ولی یکی از دوستام همش راهنماییم میکنه و خیلی تاثیر گذاشته رو روابطمون تو هم سعی کن با سیاست حرفتو پیش ببری و تحت کنترل داشته باشیش

تو اینستا پیجای سیاست زنانه پیدا کن و مطالعه کن میتونه کمکت کنه

من سیاستم صفره ولی یکی از دوستام همش راهنماییم میکنه و خیلی تاثیر گذاشته رو روابطمون تو هم سعی کن با ...

اینستا ندارم   

خودم هستم 

مرسی   

نه عزیزم   بهش بگولجبازیو بزارکنار

لینک۱

لینک۲

لینک۳

این پیجارو دوستم بهم معرفی کرده امیدوارم بتونی با کمک مطالبشون رابطتونو بهتر کنی😊

سال نوتون مبارک  

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
نیست! کو؟؟

ینی بهت نشون بدیم؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه