من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اینجا همه مریم مقدس هستن تو نامزدی و عقد هم رابطه ندارن چه برسه به دوست.
اما جواب سوالت :
خیلی بستگی داره به این که شرایط و اخلاق و رفتار و کلا همه چیز همسر بهتره یا دوست سابق.
این طور هم نیست که شما غذا می خورید , می خوابید , بیدار میشید همش تصویر دوست پسر تداعی شه . اگه با شخص خوبی ازدواج کنید حتی گاهی به خودتون لعنت می فرستید که چرا وقت و انرژی رو صرف آدم قبلی کردید.
اینجا همه مریم مقدس هستن تو نامزدی و عقد هم رابطه ندارن چه برسه به دوست. اما جواب سوالت : خی ...
دقیقا باهات موافقم اخه شنیدم که اونایی که قبلا با یه نفر دیگه رابطه داشتن و بعدم با یکی دیگه ازدواج کردن همسرشون و با عشق سابقشون مقایسه میکنن از ازدواج پشیمونن
دقیقا باهات موافقم اخه شنیدم که اونایی که قبلا با یه نفر دیگه رابطه داشتن و بعدم با یکی دیگه ازدواج ...
به خاطر اینکه دوست پسر رو فرصت نشده بدی هاش رو ببینی . زیر یک سقف آدم گاهی می خواد پدر و مادر و خواهر و برادر که هم خون و هم فرهنگ آدمن رو خفه کنه . چه برسه به شوهر ...
من ۵ سال با همسرم دوست بودم ۱ سال هم عقد . اما الان بعد از ۷ سال زندگی مشترک گاهی شاخ درمیارم این همون آدمه ?