2777
2789
عنوان

درد ودل

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 18 پست
این مشکل ایمنی که میگی چیه.آخه من یه بارسقط کردم جنینم رشدنکرد اصلا دلیلشم معلوم نمیشه نمیدونم چیکار ...

واسه من قلبشون نمیومد بعد ازمایش فاکتورای خون دادم با ژنتیک معلوم شد مشکل ایمنی دارم هر ماه باید چهارتا سرم خارجی مربوط،به خون بزنم با امپول غلظت خون.به دکتر بگو واست همه ازمایشای مربوط به سقط و بنویسه

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
واسه من قلبشون نمیومد بعد ازمایش فاکتورای خون دادم با ژنتیک معلوم شد مشکل ایمنی دارم هر ماه باید چها ...

باشه عزیزم ممنون.یعنی ممکنه منم مشکل داشته باشم؟

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم ممنون.یعنی ممکنه منم مشکل داشته باشم؟

اره شاید.شایدم مشکلت غلظت خون باشه که باید وقتی باردار شدی هرشب یه دونه قرص اسپرین بخوری و هروز یکی امپول انوکساپارین بزنی بیشتر سقط ها به این دلیله

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
اره شاید.شایدم مشکلت غلظت خون باشه که باید وقتی باردار شدی هرشب یه دونه قرص اسپرین بخوری و هروز یکی ...

فک کنم داشته باشم غلظت خون ولی تا حالا توآزمایشاوچکابایی که دادم معلوم نبوده.ممنون بابت راهنماییت عزیزم❤

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..