lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 عنوان بنظرتون... 48 بازدید | 2 پست سلام دوستان...حوصلم سر رفته ....میخوام الان پاشم گلدوزی کنم . یه طرح آسون بگید بتونم بدوزم.چی بدوزم بنظرتون؟ تو اینترنت سرچ کردم زیاد خوشم نیومد هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ... 1398/08/15 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه۱۳۸۳ عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 1155 طرح ساده درست کن خسته نشی وسطش عزیزمطرح های اینترنت سخته لامصب😂گل یا برگ ..حاشیه های قشنگ ساده میتونی طراحی کنی انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟ 🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
lover_autumn مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 طرح ساده درست کن خسته نشی وسطش عزیزم طرح های اینترنت سخته لامصب😂 گل یا برگ ..حاشیه های قشنگ ساده ... میسی هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...