2777
2789

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج🌷

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

در مورد چی؟

من کلی مشکل دارم خیلی زندگیم بد شده حاجت بزرگگگگگ دارم یک چله برداشتم هر چی ختم بلد بودم رو چیدم برای خودم ولی سنگینه از طرفی همه میگن چله حق شناس و ختم قرآن بردارم ردخور نداره چی کار کنم بنظرتون؟! من دنبال چیزی. هستم که ردخور نداره هیچچچچچچچ ختمی نیست که برنداشته باشم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
من کلی مشکل دارم خیلی زندگیم بد شده حاجت بزرگگگگگ دارم یک چله برداشتم هر چی ختم بلد بودم رو چیدم برا ...

ختم زیاد برداشتن درست نیست من بارها و بارها نوشتم ختم زیاد ممکنه مشکل ایجاد کنه ختم ها رو بیخیال شو .زیاد استغفار کن .نماز اول وقت بخون . نماز صبح اول وقت بعد 100 ایه از قران رو بخون هر روز . اگه میتونی نماز شب رو بخون مداومت کن معجزه میکنه . زیارت عاشورا بخون نه برای ختم بله بخون هر روز بخون .

ختم زیاد برداشتن درست نیست من بارها و بارها نوشتم ختم زیاد ممکنه مشکل ایجاد کنه ختم ها رو بیخیال شو ...

چرا مشکلش چیه؟ حل میشه یعنی؟! خیلی گره دارم تو زندگیم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
چرا مشکلش چیه؟ حل میشه یعنی؟! خیلی گره دارم تو زندگیم

ببین ختم یه چیزی برای تزکیه نفس. بعضی از ختم ها سنگین و باید زیر نظر اهلش باشه . بعضی وقتها اینقدر سنگین میشه به حای اینکه به راحتی برسی مشکلاتت زیاده میشه . یه جور حالت عرفانی پیدا میکنه . دقت کرده باشی عرفا خیلی رنج سختی میکشن تا به مرحله عرفان برسن  مثل هفت خوان سیمرغ . نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یانه .  ختم انجام نده . شما قران رو بخون ..  زیارت عاشورا بخون . صلوات زیاد بفرست و استغار کن . خود به خود مشکلاتت حل میشه . نکته مهم تر اینکه وقتی توکل میکنی نباید حتی یه صدم ثانیه شک کنی . چون دیگه سپردی بخدا . خودش حل میکنه دلت بلرزه لغزیدی که خوب نیست